*Nettavisen* Sportspill.

Han skal redde kriseklubben

Ante Karlsson har overtatt som trener for Södertälje ishockey. Foto: Södertälje hockey.

Forhåndsfavoritten Södertälje har hatt en katastrofal sesong i Hockeyallsvenskan. Tirsdag er det assistent-trener Ante Karlsson som leder laget for første gang.

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 1: Barnsley jager fjerde strake
Oddstips 2:
Cupeksperten United fosser videre
V4 Eskilstuna:
Kihlström med stort talent
V5 Forus:
Folkehesten-oppvisning

Vi har en flott langoddstirsdag foran oss. Det spilles full midtukerunde i Bundesliga tirsdag og onsdag, og tirsdag er både Bayern München og Wolfsburg i sving.

Manchester United spiller omkamp hjemme mot Cambridge i FA-cupen og i Italia møtes Roma og Fiorentina i Coppa Italia. VM i alpint innledes i kveld med Super-G for kvinner, og basert på tirsdagens treningsomgang er det lov å håpe på medalje for Ragnhild Mowinckel.

Se hele langoddsprogrammet her.

Nytt spill fra Norsk Tipping:Bli millionær med Nabolaget

HTML EMBED


Södertälje - Asplöven H 2,20

Hockeyallsvenskan i Sverige der det gjenstår åtte serierunder og alle lag er involvert i opprykkskamp eller nedrykkskamp. Forutsetningene i Hockeyallsvenskan er som følger. De to øverste lagene spiller best av sju-serie, der vinneren får direkte plass i SHL neste sesong. Lagene fra tre til åtte går til såkalt sluttspillskval, sammen med taperen av kampene av de to øverste. De to nederste lagene på tabellen må til utslagsningsrunde for å unngå nedrykk til nivå tre, mens lagene 9 til 12 blir værende i Hockeyallsvenskan også neste år.

Södertälje var sammen med Malmö favoritt til å ta de øverste plassene før sesongen startet. Malmö har innfridd og ligger på andreplass, mens Södertälje har hatt en katastrofal sesong og faktisk ligger helt sist. Det er tre poeng opp til Timrå sikker plass (12. plass) og 9 poeng opp til Vita Hästen på 8. plas (sluttspillkval). Likevel drøyde det til mandag denne uken før hovedtreneren Janne Karlsson fikk sparken og Södertälje skal nå ledes av assistentrener Ante Karlsson. Det er et meget populært valg i Södertälje. Etter kveldens runde er det pause i Hockeyallsvenskan før de siste sju serierundene. Södertälje står med åtte tap på de siste ti. Men har i det minste vunnet åtte hjemmekamper. Et par spillere mangler til kveldens kamp.

Fra lille Haparanda (helt nord i Sverige) har Asplöven overrasket stort. Laget ledet endog serien en periode i fjor høst, men har vært variable siden. Ligger på 9. plass med 60 poeng (Södertälje har 52) og har kun ett poeng opp til Vita Hästen på kvalplass. Svært variable 4-0-4 på de åtte siste, og har tapt 12 av 21 bortekamper.

Det er en tid for alt og skal Södertälje noen gang vise litt av sin forventede kapasitet, kan trenerbytter være utløsende. Ante Karlsson har riktignok kun hatt ansvaret siden mandag, men trenerskiftet gir svært ofte en mental effekt. Derfor lanserer vi spill på Södertälje i kveld til flotte 2,20 i hjemmeodds. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må derfor kombinere.

Eintracht Frankfurt - Wolfsburg over/under 2,5 mål - over 1,40
Bundesliga-oppgjør mellom Eintracht Frankfurt på 9. plass og Wolfsburg på 2. plass. Det renner inn mål i hjemmelagets kamper og fem av de siste seks hjemmekampene har gått over 2,5 mål.

Wolfsburg starter andre del av sesongen med en knallsterk 4-1 seier hjemme over Bayern München og forsterket laget med svært gode Andre Schürrle. Borte har lagets fem siste kamper gått over 2,5 mål.

Ser vi på innbyrdes i tilsvarende oppgjør har de fire siste alle gått over 2,5 mål. Med andre ord er det veldig gode argumenter for at denne kampen ender med flere enn to mål. Oddsen er på 1,40 på dette objektet og med tanke på statistikk og historikk er jo det forståelig. Objekter kombineres med seier til Södertälje og vi få da en dobbelodds til 3,08.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag