GFCO Ajaccio har tapt tre av de fire siste kampene i serie og cup og stiller sterkt svekket mot Auxerre i kveld.
GFCO Ajaccio har tapt tre av de fire siste kampene i serie og cup og stiller sterkt svekket mot Auxerre i kveld. Foto: Pascal Pochard-casabianca (Afp)

Har fire mann ute med karantene

GFCO Ajaccio har store problemer før møtet med Ligue 2s tredje beste bortelag.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Skiskytter-dobbel: Tiril jager ny seier
Oddstips: 
Må vinne for å henge med
V4/V65 Solvalla:
  Goop har bankeren
V65 Biri:  
Vi spiller bankerfritt
V64 Bergsåker:
  Norges beste senker svenskene

Det ble en god torsdag for oddstipsene, med treff på begge de to ordinære tipsene, Besiktas til 2,00 i odds og Legia til 2,20 (ble satt ned  til 2,00 utover dagen).

Fredag kan vi spille på objekter fra ligaer som Championship, La Liga, Bundesligaen og Ligue 1. I tillegg er det håndball-EM og masse vinteridrett på oddsprogrammet.

Dagens langskudd

GFCO Ajaccio - Auxerre B


GFCO Ajaccio har klart opprykket til Ligue 2 bra og ligger på sjetteplass etter 16 runder. Har tatt de aller fleste poengene hjemme på Korsika, der det er blitt 6-0-2 på de først åtte kampene.

Det kan imidlertid bli tungt å ta vinne på hjemmebane for sjette gang på rad. Til kveldens kamp har nemlig GFCO hele fire mann ute med suspensjon. Tre av dem, Roderic Filippi, Matar Fall og Pablo Martinez, spiller fast i forsvaret.

Hvis høyrebacken Yoann Andreu, som er usikker grunnet skade, ikke rekker kampen, er så å si hele lagets normale backrekke ute.

Situasjonen blir ikke bedre av at midtbanespilleren Amos Youga, som er kapabel til å spille i forsvaret, også soner karantene. I tillegg er førstekeeper Clément Maury og spissen Grégory Pujol usikre.

Ajaccio tapte 1-2 for bunnlaget Tours forrige runde og er også ute av cupen etter 0-2-tap for miniputten Arras. Bunnivået er altså lavt.

Fraværssituasjonen er langt bedre for Auxerre. Langtidsskadde Frederic Sammaritan er eneste mann som er uaktuell. Laget hvilte også en del spillere, deriblant toppscorer Vincent Gragnic , i cupkampen mot Sarreguemines (4-0-seier) sist.

Har tatt sju av ni mulige poeng på de tre siste kampene og ligger på sjuendeplass, ett poeng bak dagens motstander. Er ligaen tredje beste bortelag med 3-4-1 og har vunnet to av de tre siste bortekampene.

GFCO har en av de minste troppene i ligaen og kommer til å merke alle fraværene i kveld. Det frister å teste form- og bortesterke Auxerre som dagens langskudd til 2,80 i odds.