*Nettavisen* Sportspill.

Har ikke scoret på 410 minutter

Leonardo Ulloa scoret fem mål på de første fem seriekampene for Leicester, men har gått målløs av banen i de siste seks. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Leicester er inne i en periode med måltørke som har sendt laget til bunns i Premier League.

22.11.14 11:19

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:
Vi går for 12-eren på nytt
Dagens dobbel:
Ingen fest for City

Oddstips:
Ingen drømmedebut for Moyes
V75 Bjerke:
Superpott på hovedbanen
V4 Bjerke:
Tekno Odin utfordres
V65 Leangen lørdag kveld: Vi gir Kikki sjansen

Det ble treff på fredagens tips på Cardiff-seier over Reading, men dessverre kom det et sent mål i oppgjøret AC Ajaccio - Angers som førte til at både 12-eren på tippekupongen og vår franske dobbel røk.

Lørdag er det endelig full rulle i alle de store ligaene etter landslagspausen, og det er en rekke spennende oppgjør på oddsprogrammet. Ikke glem at vinteridrettene har startet opp igjen, og det spilles også cupfinale for kvinner i ettermiddag.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Leicester - Sunderland B


HTML EMBEDLeonardo Ulloa har sluttet å score mål, og dermed har det også stoppet helt opp for Leicester. Det nyopprykkede laget har 0-1-5 på de siste seks seriekampene og kun scoret mål i én av disse. Nå er det gått 410 minutter med spill siden lagets forrige mål. Toppscorer Ulloa har ikke fått ballen i nettet siden 5-3-seieren over Manchester United 21. september.

Leicester har falt ned til den øverste nedrykksplassen, men med litt bedre målforskjell ville man ha passert Crystal Palace og kommet på sikker grunn.

Litt smårusk for enkelte av spillerne som har vært på landslagsoppdrag, men det ser ut til at Matt Upson og Dean Hammond blir eneste fravær.

Sunderland har hevet spillet i det siste, og det er fullt fortjent at det er blitt fire poeng i de to siste kampene mot Everton og Crystal Palace. Har klatret til 14. plass, og det er nå tre poeng ned til nedrykk.

Manager Gus Poyet kan glede seg over at toppscorer Steven Fletcher er friskmeldt til dagens kamp til tross for at skotten måtte stå over oppgjøret mot England med en ankelskade. Billy Jones og Emanuele Giaccherini kan være aktuelle for spill neste uke, og dermed er Patrick van Aanholt den eneste spilleren på sykestua.

Leicester må gå for tre poeng i dag, og det kan gi muligheter for et Sunderland på vei opp.

Sistnevnte er normalt ikke et lag man kan stole på når det er snakk om bortebane, men spillerne var skjerpet og godt forberedt i bortekampen mot Palace. 3-1-seieren var både fortjent og imponerende, og mulighetene for tre poeng er gode dersom man kommer opp på samme nivå i dag.

Kampen er langt mer åpen enn oddsen 2,00 – 3,25 – 3,25 skulle tilsi, og vi fristes helt klart av B-oddsen. Dette spillet er dagens langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag