Foto: Wikimedia Commons

Har ikke scoret på fire kamper

Bortesvake Energie Cottbus er i krise før kveldens oppgjør mot St. Pauli.

Kommersielt

Vi har akkurat vært gjennom en strålende oddsuke med mange flotte objekter. Nå er det imidlertid landskampuke, og programmet er brått blitt magrere.

Vi leverer imidlertid oddstips også på grå hverdager og lar oss ikke knekke av at vi må grave dypt for å finne interessante spill.

Dagens langskudd
Timrå – Karlskoga H 2,20
Timrå ligger på niendeplass i Allsvenskan med 23 poeng på 17 matcher. Tabellposisjonen lyver litt, for laget fra Norrland har ikke hatt marginene med seg i mange av kampene. Har skapt bra med målsjanser, men effektiviteten har ikke vært bra nok. Fikk endelig vist hva som bor i laget med flotte 6-1 mot Södertälje sist og slo Mora på straffekonk runden før. Vi gir Timrå, som garantert er lysten på et kort opphold i Allsvenskan, best vinnersjanser i kveld selv om Karlskoga ligger på andreplass med 32 poeng på 18 matcher.

Dagens spill
St. Pauli – Energie Cottbus H 1,70
Disse to avslutter den 14. runden i 2. Bundesliga. Hjemmelaget ligger på sjetteplass med 19 poeng. Opp til Kaiserslautern på tredjeplass/playoff skiller det seks poeng, så bare full pott er godt nok for å beholde kontakten med opprykkslagene.

St. Pauli kommer fra et braknederlag for nevnte Kaiserslautern og spilte med 0-0 hjemme mot middelmådige Sandhausen nest sist. Rapportene for disse matchene tyder imidlertid på at St. Paulis prestasjoner var bedre enn resultatene tilsier: 4-1 til Kaiserslautern var i overkant, og St. Pauli hadde fortjent tre poeng mot Sandhausen.

Michael Frontzeck har gitt seg som trener i klubben, og hans assistent Roland Vrabec har tatt over. Backen Philipp Ziereis soner karantene i kveld.

Cottbus har bare klart å skrape sammen 13 poeng så langt og ligger nå sist i ligaen. Det skiller imidlertid bare tre poeng opp til FSV Frankfurt fem plasser over.

Laget har bare tatt to poeng på de siste fire kampene, men enda verre er det at man ikke har scoret et eneste mål i denne perioden. Vi må helt tilbake i september for å finne siste nettkjenning. Bortsett fra oppgjøret mot Union Berlin tredje sist, har ikke heller ikke motstanden vært all verden.

På fremmed gress er det blitt triste 0-3-7, og laget hadde også et bortekompleks forrige sesong.

Cottbus har nylig kvittet seg med treneren. Rudi Bommer ble tvunget til å gå grunnet de svake resultatene i høst, og nokså uerfarne Stephan Schmidt har tatt over.

Forsvareren Uwe Möhrle soner karantene.

Vi skulle gjerne ha spilt under 2,5 mål på denne kampen, men det objektet finnes ikke på oddsprogrammet. Vi satser derfor heller pengene på at bortesvake Cottbus går på en ny smell mot et opprykksjagende St. Pauli som er i brukbar form selv om resultatene har uteblitt i det siste.

St. Pauli – Energie Cottbus 1,70 - 3,20 - 3,70
Klikk her for å levere dette spillet.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus