Nancy-fansen mobiliserte stort i den siste seriekampen forrige sesong, men 0-0 borte mot Auxerre var ikke nok til å rykke opp til Ligue 1.
Nancy-fansen mobiliserte stort i den siste seriekampen forrige sesong, men 0-0 borte mot Auxerre var ikke nok til å rykke opp til Ligue 1. Foto: Romain Lafabregue (Afp)

Har ikke tapt på 11 møter

Hjemmesterke Nancy trives godt mot kveldens motstander.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens dobbel:
  Måltørken over for Villa
V4/V5 Romme:
Lunsj med Widell
V64 Romme: 
Gedigen jackpot
V65 Leangen: 
Denne svensken er god

Det ble overskudd for undertegnedes oddstips fire av fem dager (mandag til torsdag) forrige uke, og tilbakebetalingsprosenten for de 242 ordinære spillforslagene så langt i 2014 er på 102,8 prosent.

Mandag er det blant annet Premier League, Allsvenskan, Superligaen, 2. Bundesliga og Ligue 2 på oddsprogrammet.

Dagens oddstips

Nancy – Le Havre H


Nancy endte rett under opprykkstreken i Ligue 2 forrige sesong og ligger an til å kjempe i toppen også denne sesongen. Med seier i kveld vil klubben fra øst i Frankrike klatre opp til fjerde og komme á poeng med Troyes og Brest på opprykksplass.

Spilt uavgjort borte mot Auxerre forrige runde og er nå ubeseiret på seks kamper. Lå under to ganger mot Auxerre, men lagets unge mannskap viste fighteregenskaper og kom tilbake to ganger i kampen og reddet et viktig poeng.

Er ubeseiret på kunstgresset på Stade Marcel Picot i høst og har vunnet de to siste hjemmekampene.

Den solide midtstopperen Joel Sami er tilbake etter karantene i kveld. Har angriperen Youssouf Hadji og tre andre spillere på skadelisten, men ingen av dem kan betegnes som nøkkelspillere.

La Havre har tatt like mange poeng som kveldens motstander og ligger så vidt bak på målforskjell (15-11 mot 14-10).

Har i likhet med Nancy opplevd en flott poengfangst de siste rundene, men ifølge rapportene har ikke spillet vært spesielt imponerende. Spesielt 1-0-seieren hjemme mot Angers skal ha vært traurige saker.

Skademessig ser det bra ut. Victor Lekhal er eneste usikkerhetsmoment.

Lagene har allerede møtt hverandre på dagens bane én gang denne sesongen. Det var et oppgjør i ligacupen, og Nancy vant 2-1. Det ble også hjemmeseier i tilsvarende kamp forrige sesong, og Nancy har historisk sett hatt et meget godt tak på denne motstanderen. Laget er ubeseiret på elleve møter og har ikke tapt siden 2000/2001-sesongen.

Hjemmeseier til 2,00 i odds spilles på en vanskelig mandag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus