*Nettavisen* Sportspill.

Har ingen bruk for cupsuksess

Rayo Vallecano ligger nest sist i den spanske toppdivisjonen og prioriterer kanskje ikke kveldens cupkamp borte mot Levante.

15.01.14 11:22

Sportspills øvrige meny onsdag:
Tippetips:Favorittene garderes
V4 Kalamar: Persson byr på Magic
V5 Odense: Carsten med siste nytt

Det har vært en strålende ukestart for Nettavisens oddstips, med fullklaff for dagens spill og langskudd både mandag og tirsdag.

Onsdagens langoddsprogram er som tirsdagens preget av cupkamper både i England, Spania, Frankrike, Italia, Belgia og Portugal. I tillegg ruller håndball-EM på for fullt i Danmark og de som synes bandy er spennende blir også tilgodesett med kamper i dag.

Dagens langskudd
Modo - Ørebro B 3,60
Når drøye to tredeler av grunnserien er unnagjort, er det nesten bare tetlaget Skellefteå som kan slappe litt av. Bak Skellefteå har alle lag mye å spille for, ikke minst Modo og Ørebro. Modo gikk fra en sterk 3-2 seier borte mot Modo sist onsdag, til fæle 2-8 tap borte mot Linköping to dager senere. Ligger på 9. plass med 54 poeng og har ti poeng ned til Ørebro som ligger på den utsatte 11. plassen. Det betyr nest sist på tabellen og sammen med tabelljumbo AIK (39 poeng) er det altså nyopprykkede Ørebro som ligger an til å havne i den kraftkrevende kvalserien (sammen med fire lag fra Hockeyallsvenskan).

Men Ørebro har vist klar fremgang på slutten. Fjerde sist ble det seier borte mot Linköping, nest sist overtidsseier mot topplaget Skellefteå og siste lørdag ble det 0-1 borte for sterke Luleå. Hjemmeseier betales med svært lite fristende 1,65 i odds, mens borteseier betales med friske 3,60. Ørebro er onsdagens klart mest fristende langskudd og kan testes.

Dagens spill
Levante - Rayo Vallecano H 2.05
Sist onsdag lanserte vi Rayo Vallecano som dagens spill i det første Copa del Rey-møtet mot Levante (som sparte mange spillere). Men det endte 0-0 og det gir klar fordel Levante foran kveldens returoppgjør. Sist onsdag stilte Levante svært reservepreget, og det var bare tilfeldigheter og utur som gjorde at Rayo ikke scoret minst et par mål på sine store sjanser. Begge lagene vant i ligaen i helga, og mens Rayo fortsatt ligger under streken har Levante nå sju poeng ned til første lag under streken.

Det bør bety at Levante stiller med flere faste enn i den første kampen, men noe lag er ikke offentliggjort ennå. Laget som går videre møter for øvrig Barcelona i neste runde og det er naturligvis en fin bonus. Hjemmeseier betales med fine 2.05 og kampen kan spilles som singel. På en onsdag der det vrimler av 1,50-oddsere og lavere enn det også, peker Levante seg ut som et bra objekt og vi spiller denne singel som onsdagens spill.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 21.25):
Kamp 203 Levante - Rayo Vallecano 2,05 3,05 2,60
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag