Swindon-spillerne har hatt mye å juble for denne sesongen. Her der det brasilianeren Raphael Rossi-Branco som feirer scoring.
Swindon-spillerne har hatt mye å juble for denne sesongen. Her der det brasilianeren Raphael Rossi-Branco som feirer scoring. Foto: Empics Sport (Pa Photos)

Har stø kurs mot Championship

Vi setter oddspengene på det store formlaget i League One.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Dagens langskudd: 
2,85 i odds på borteseier
V65 Leangen:
Trudes nye stjerne
V4 Färjestad:
Interessant lunsj

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra La Liga, Ligue 2, skotsk Premier League, League One, Asiamesterskapet og NHL.

Dagens oddstips

Coventry - Swindon B
Coventry kommer fra en flott 2-0-seier over Walsall forrige helg, men varierer så mye i prestasjonene at laget ikke ligger høyere enn 18. plass i League One. Har bare fire poengs margin ned til Gillingham på nedrykk.

Har bare tatt tre poeng på de siste fire hjemmekampene (0-3-1).

På fraværsfronten ser det ut til at de faste spillerne Reda Johnson, Andy Webster, Aaron Martin og Gary Madine blir klare. Noe mer usikkerhet rundt midtbanespilleren James Maddison .

Swindon er kraftig forbedret fra forrige sesong og ligger helt oppe på andreplass, tre poeng bak serieleder Bristol City. Spilte uavgjort borte mot Fleetwood i årets første kamp, men har flotte 7-1-1 på de siste ni kampene.

Er ligaens beste bortelag med 7-3-2 og flotte 25-12 i målforskjell. Har faktisk tatt bare fem poeng mindre på bortebane enn det Coventry har skrapet samme totalt.

Kaptein Nathan Thompson har stått over de to siste kampene for Swindon grunnet skade, men spiller trolig fra start i kveld.

Det er ingen nye fravær i troppen, og klubben har startet forhandlinger med formspissen Andy Williams om kontraktsforlengelse. 28-åringen har scoret sju mål på de siste sju kampene og er oppe 15 ligamål totalt denne sesongen (ingen av dem på straffer).

På en mager oddsdag er B til 2,15 noe av det mest interessante vi finner på menyen.