Ingen grunn til å henge med leppa for Hareide etter en imponerende sesongstart.
Ingen grunn til å henge med leppa for Hareide etter en imponerende sesongstart. Foto: Conny Sillén (NTB scanpix)

Hareide i hundre

Åge Hareide har fått en drømmestart på Malmö-karrieren, og har gode poengmuligheter også i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagstips:
Oddstips 2:
De tar to på rappen

Dagens langoddsprogram har mange interessante spill å spore.

Dagens spill
Mjällby - Malmö, HUB pause, B 2,05

Hjemmelaget fremstår fryktelig svake for tiden, men klarte likevel å kapre tre poeng mot jumbo Brommapojkarna forrige runde. Resultatet har i ettertid blitt stemplet som et ran, og de var heldige som vant etter å ha blitt overkjørt i nitti minutter.

Mjällby har tatt poeng i fire kamper denne sesongen, og alle disse fire lagene er blant de seks nederste på tabellen. Til tross for seier i forrige hjemmekamp mot ursvake Halmstad, er de Allsvenskans dårligste hjemmelag. Det lover ikke godt når mektige Malmö kommer på besøk.

Åge Hareide har virkelig fått sving på sakene i Sverige, og Malmö fremstår ustoppelige for tiden. Har et komplett lag av særdeles høy kvalitet, og får en luke på minst tre poeng med seier i dag.

Det finnes mange grunner til å tro på Malmö i dag. På fire bortekamper har de tatt tolv poeng mot varierende motstand, og sluppet inn kun to mål på reisefot.

I alle kampene har de også tatt ledelsen, og i tre av kampene har ledermålet kommet før halvtimen er spilt. Altså har de gått til pause med ledelsen tre av fire kamper, og i den fjerde kom ledermålet to minutter etter sidebyttet.

Selv om Malmö kan skryte på seg spillere som Markus Rosenberg, er det Guillermo Molins som virkelig har utmerket seg i serieåpningen. Med seks scoringer på åtte kamper fra midtbaneposisjon, har han blitt Hareides viktigste våpen i sesonginnledningen.

Mjällby har åpnet sesongen fryktelig skuffende, og fremstår som en klar dumpekandidat. Malmö har åpnet sesongen ditto imponerende, og 2,05 i odds på at de leder til pause utmerker seg som dagens beste spill. Hvis noen kan stoppe Malmö denne sesongen, er det nok ikke Mjällby.

Dagens spill (spillestopp klokken 18.55).
Kamp 113: HUB Pause: Mjällby - Malmö, 4,45 - 2,15 - 2,05.
Objektet må kombineres.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus