Harry Kane på pressekonferanse tirsdag i forkant av kveldens Champions League-kamp hjemme mot Borussia Dortmund.
Harry Kane på pressekonferanse tirsdag i forkant av kveldens Champions League-kamp hjemme mot Borussia Dortmund. Foto: Andrew Couldridge (Reuters)

Harry Kane i hundre

Lørdag rundet Harry Kane 100 mål for Tottenham i bortekampen mot Everton lørdag. Han er sugen på flere scoringer i kveld.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Helmotiverte Liverpool leverer på direkten
Oddsdobbel 2: Leipzig debuterer med suksess
Oddssingel: Harry Kane i hundre
Tippetips: Midtukekupong med Champions League
V76 Bjerke: Herlig V76-kveld på Bjerke
V4 Øvrevoll:
Internasjonal V4-lunsj på Øvrevoll

Liverpool, Real Madrid, Tottenham, Real Madrid, Napoli, Monaco og Porto er blant storlagene som skal i aksjon i kveld i første runde av gruppespillet av Champions League, som naturligvis dominerer onsdagens langoddsprogram.

Harry Kane scorer mål og Tottenham vinner - 3,30
Tottenham - Borussia Dortmund (spillestopp kl 20.40)
Møte mellom to lag som har slitt med å markere seg i Europa til tross for gjentatte deltagelser de siste sesongene. Tottenham har dog åpenbart ikke proritert Europa League (seks sesonger på rad og kvartfinale som best). Var i Champions League gruppespillet forrige sesong, men ble kun nummer tre i sin gruppe og tok seg ikke videre til sluttspillet. Har innledet Premier League-sesongen med to borteseire, mens kun ett poeng er tatt hjemme på Wembley på to kamper. Viktige Dele Alli soner karantene.

Borussia Dortmund har vært i sluttspillet i Champions League fem av de siste seks sesongene, og var tapende finalist i sesongen 2012/13. Var ellers i kvartfinalen både i 2013/14-sesongen og sist sesong. Da ble det exit mot Monaco. Leder Bundesliga etter de tre første serierundene til tross for at laget kun fikk med seg ett poeng borte mot Freiburg i helgen.

Oddsen på Tottenham-seier er 2,20, oddsen på at Harry Kane scorer og Tottenham vinner er 3,30. I helgen vant Tottenham 3-0 borte mot Everton i Premier League og nevnte Kane gjorde sine to første seriemål for sesongen.

3,30 på at Harry Kane scorer og Tottenham vinner i kveld spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør