*Nettavisen* Sportspill.

Harrys nyttårsrakett

Fargerike Harry Redknapp. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Bortesvake Swansea skal være en overkommelig oppgave for Harry Redknapp og QPR 1. nyttårsdag og oddsen er strålende.

01.01.15 10:47

Sportspills meny 1. nyttårsdag:
Oddstips 2: West Ham slår tilbake
Tippekupong: Ni kamper fra Premier League
Langskudd: Southampton er ikke ferdige
Premier League: Full oversikt over skader/karantener
V65 Klosterskogen:
Storstilt jackpot innleder travåret
V65 Åby: Jackpot og drøye 1,6 mill SEK ekstra i potten

Riktig godt nyttår kjære Sportspill-lesere. 1. nyttårsdag er ensbetydende med full serierunde i Premier League, og dette er den fjerde runden på bare tolv dager. Det kan bety slitne bein både her og der, og normalt er det fordel hjemmelag på en slik dag.

HTML EMBED


Queens Park Rangers - Swansea H 2,60
Ihvertfall var vi aldri i tvil om at Queens Park Rangers er det klart mest interessante objektet, dersom vi lar oddsen være avgjørende. Det ble en riktignok en skuffende søndag for Harry Redknapp og QPR, som ikke klarte mer enn uavgjort mot Crystal Palace. De var ikke spillemessig overlegne og resultatet var fortjent. Det resultatet kan nok også sees i sammenheng med at Palace hevet seg etter managerbyttet. 5-3-2 er uansett sterke tall hjemme på Loftus Road.

Likevel er de solide på eget gress og har enda ikke plukket poeng andre steder enn Loftus Road. 5-3-2 er en god hjemmestatistikk.

Swansea var stort sett nest best i det meste borte mot Liverpool mandag og tapte fortjent 1-4. Dermed fortsetter Swansea å underprestere på bortebane (2-2-5). Seirene kom borte mot Manchester United i seriepremieren tilbake i august og mot et helt formløst Hull 20/12. Swansea så ikke bra ut borte mot Liverpool, og fjorårstallene på bortebane var også svake (5-4-10).

Uansett hvordan vi snur og vender på denne kampen, så burde QPR vært favoritt. Det er de ikke og 2,60 på at QPR og Charlie Austin tar sin sjette hjemmeseier for sesongen, er så godt betalt at her klinker vi til med 1. nyttårsdags klart mest interessante singelspill.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag