Henning Hauger og hans Elfsborg matches hardt for tiden.
Henning Hauger og hans Elfsborg matches hardt for tiden. Foto: Nils Petter Nilsson / Tt (NTB scanpix)

Hauger og Elfsborg orker ikke

Henning Hauger og hans Elfsborg-lag matches hardt for tiden og i kveld tror vi lager taper i Halmstad.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Lille Eibar
Oddsdobbel: Haugesund og Bærum leverer
Tippetips: Molde med stø kurs
Tippeligaen: Full skadeoversikt
V64 Øvrevoll: Millionjackpot og Derbyfest
V65 Momarken:
Knallspennende meny

Søndagens langoddsprogram er spekket med godbiter og for oss fotballelskere er det selvsagt litt spesielt med Barcelonas ligaåpning hjemme mot Elche (kampstart kl 2100). Så er selvsagt mange nordmenn spente på Manchester Uniteds bortekamp mot Sunderland og ellers er det flust av interessante oppgjør.


Halmstad - Elfsborg H 3,45

Fredag lanserte vi spill på bunnlagene Sandnes Ulf og Mjällby uten videre suksess, all den tid Sandnes Ulf måtte nøye seg med uavgjort og Mjällby tapte sin hjemmekamp mot Helsingborg. 

Det er som kjent alltid en risiko med å sette penger på lag i bunnen, men i dag lanserer vi ytterligere et bunnlag som er involvert i bunnstriden.

Det handler om Halmstad som tar imot Elfsborg og Henning Hauger hjemme på Ørjans vall. Ti serierunder før slutt ligger Halmstad på 12. plass i Allsvenskan og har 23 poeng. Det betyr at laget har to poeng ned til IFK Norrköping på kvalik og fem poeng ned til Mjällby på direkte nedrykk. All den tid både IFK og Mjällby allerede har vært i aksjon denne helgen og tapt sine kamper, kan Halmstad med seier i kveld ta et kvantesprang bort fra nedrykksstriden. Halmstad står med solide 4-4-2 på hjemmebane og står med 2-2-1 på siste fem. Mandag tok laget en svært viktig borteseier mot IFK Norrköping.

Elfsborg på sin side ligger på tredjeplass og har elleve poeng opp til serieleder Malmö (dog en kamp mindre spilt). De fleste poengene tar laget hjemme på kunstgresset i Borås (8-1-1), borte går det betydelig tråere (3-3-4). Så sent som torsdag var laget i aksjon i Europa League-playoff mot portugisiske Rio Ave og vant 2-1, men etter kampen klaget Elsfborg-spillerne på at det harde kampprogrammet tæret på. I kveld må laget unnvære Victor Claesson som er suspendert.

Hjemmeseier betales med 3,45 i odds i kveld og det må søndagens beste langskudd med disse forutsetningene.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus