Erik Huseklepp (tv) jubler etter 0-2 scoring for Haugesund, sammen med Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen i bortetriumfen mot Stabæk tidligere i sesongen.
Erik Huseklepp (tv) jubler etter 0-2 scoring for Haugesund, sammen med Sondre Tronstad og Fredrik Pallesen Knudsen i bortetriumfen mot Stabæk tidligere i sesongen. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Haugesund kan vinne mot Rosenborg

Haugesund har slått Rosenborg i to av de fire siste hjemmeoppgjørene. Søndag kan de gjøre det igjen.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddsdobbel Eliteserien: Blytungt for Viking uten stjernespissen
Oddsdobbel OBOS-ligaen: Ranheim er uslåelige i Trondheim
Oddssingel 2 Eliteserien: Sandefjord bedre enn sitt rykte
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Godset
V75Søndag Färjestad: Enorm V75-omgang med E3-kval
V65 Forus (spillstopp 13.35):
Ferrari gjester Forus
V4/V5 Øvrevoll:
Internasjonal galopp på Øvrevoll

Det er et fantastisk fint langoddsprogram som venter denne søndagen. Det spille seks kamper i Eliteserien og det spille seks kamper i OBOS-ligaen. I tillegg fortsetter prøve-VM i Russland med to meget spennende kamper og to kamper er det også på plakaten i U21 EM. Derutover er det en god del norsk fotball i de lavere divisjonene.

FK Haugesund - Rosenborg H 4,15
Etter en skuffende periode slo Haugesund til med en meget overraskende 1-0 seier borte mot Aalesund i den siste seriekampen før landslagspausen. Det ga garantert en solid vitamininnsprøyting for laget som ligger på 10. plass med 15 poeng. Hjemme på Haugesund stadion er det faktisk bare blitt en seier på de fem første hjemmekampene (1-3-1). Eirik Mæland er ute på ubestemt tid, mens Liban Abdi er tilbake etter noen ukers fravær.

Rosenborg gjorde jobben og vant greit 3-1 hjemme mot Strømsgodset i sin siste seriekamp før landslagspausen. Beholdt dermed sin serieledelse og med sine 25 poeng, er det fortsatt ett poeng ned til Sarpsborg på 2. plass. Prestasjonsmessig er det fortsatt mye å gå på for RBK som står med sterke 3-2-0 på bortebane. Nicklas Bendtner returnerer etter karantene for gule kort og ellers skal det ikke være spesielle problemer for Kåre Ingebrigtsen.

2-1-1 på de fire siste tilsvarende i Haugesund og ingen tvil om at hjemmelaget kan påføre Rosenborg sesongens første bortetap søndag. 4,15 på hjemmeseier er overodds så det holder og vi må teste Haugesund i denne.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør