Haugesund-trener Jostein Grindhaug i mixed zone etter tippeligaseieren hjemme mot Rosenborg på Haugesund Stadion i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesund-trener Jostein Grindhaug i mixed zone etter tippeligaseieren hjemme mot Rosenborg på Haugesund Stadion i fjor. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg

Haugesund har vunnet sine to siste hjemmekamper mot Rosenborg. Søndag jakter laget sin tredje strake hjemmeseier mot trønderne. Vi tror sjansene er bedre enn det hjemmeoddsen skulle tilsi.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ettermiddagsdobbel til sprek odds
Oddstips 2: Viking må ha tre poeng
Oddstips 3: Malmö slår tilbake
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport
V64 Umeå: Millionjackpot i V64-spillet
V4 Jägersro: Ny galoppfest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en gnistrende langoddssøndag foran oss, selv om det er ekstremt mange åpne kamper. Den norske toppfotballen ruller for fullt og det er fem kamper i Tippeligaen og seks kamper fra Obosligaen på menyen. I Manchester er det duket for gigantisk byderby mellom Manchester United og Manchester City. På Hamar er det duket for fjerde finalekamp mellom Storhamar og Stavanger Oilers der Storhamar kan ta ledelsen 3-1 i kamper etter sin strålende borteseier mot Oilers fredag.

Haugesund - Rosenborg H 3,15
Bra sesongdebut for Haugesund med 1-1 borte mot Stabæk. 9-5-1 i 2010, 10-4-1 i 2011, 8-4-3 i 2012, 10-2-3 i 2013 og 6-4-5 i 2014, det er hjemmetallene for Haugesund de foregående fem sesongene i Tippeligaen. I denne perioden har laget 2-1-2 i møtene med Rosenborg, men det er verd å merke seg at seirene er kommet de to siste sesongene. Viktige Christian Gytkjær er usikker til søndagens kamp.

Rosenborg åpnet med overbevisende 5-0 hjemme mot Aalesund, men mistet både tomålsscorer Pål Andre Helland og kaptein Tore Reginiussen med skade i den kampen og ingen av dem spiller søndag. Rosenborg hadde ikke bedre enn 6-5-4 på bortebane i fjor og det er lett å la seg blende av seieren sist helg.

Haugesund har vunnet de to siste tilsvarende og dette blir en helt annen kamp for et litt svekket Rosenborg. 3,15 for hjemmeseier er såpass sprekt at vi setter et langskudd på Haugesund søndag kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus