Vi tror Hødd-spillerne får grunn til å juble etter premierekampen på nye Høddvoll i kveld.
Vi tror Hødd-spillerne får grunn til å juble etter premierekampen på nye Høddvoll i kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Hødd feirer ny stadion med seier

Det blir full fest på nye Høddvoll i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 1: 
Nordmenn i Derby-fest
V4 Halmstad: 
Gedigen suksess i Sverige
V65 Leangen:  Ny festaften i Trondheim?

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, OBOS-ligaen, La Liga, 2. Bundesliga, Ligue 2, Allsvenskan og Superettan.

Dagens oddstips 2

Hødd - Fredrikstad H


Hødd endte på åttendeplass forrige sesong, og ekspertene har tippet laget et sted midt på OBOS-tabellen også i år. Den erfarne spissen Magnus Myklebust har vendt tilbake til klubben han forlot i 2004 (scoret 30 mål 67 Hødd-kamper), og 29-åringen fikk en pangstart på comebacket ved å bli matchvinner i åpningskampen borte mot Strømmen.


Angriperen Michael Karlsen (34 mål på 69 kamper for Hødd fra 2010 til 2012) er også tilbake etter et opphold i Ranheim. Backen Victor Grodås og midtbanespilleren Robin Shroot har gått til Sogndal.

Laget har gjort det bra i treningskampene i vinter, og Aalesund ble slått 2-1 på hjemmebane i den nest siste oppkjøringskampen.

Vegard Heltne er eneste skadeforfall hos hjemmelaget, men det er ikke sikkert at viktige Erik Sandal, som fikk ødelagt forrige sesong av skader, er klar for A-lagsspill ennå.

FFK fikk tidvis kjørt seg hjemme mot Brann i serieåpningen, men fikk hjelp av en utvisning et kvarter før slutt og klarte å redde ett poeng helt på tampen av oppgjøret.

Siden forrige sesong har den solide backen Haitam Aleesami (IFK Göteborg) og rutinerte Bjørnar Holmvik (Bryne) forlatt klubben, mens Amin Nazari og Johan Hammar (begge på lån fra Malmö) og kanadieren Adam Straith (fra tysk fotball) er blant nykommerne.

Det er ventet at FFK kommer til å kjempe om playoffplass, men ekspertene tviler på at direkte opprykk er innen rekkevidde. 

Selv om det var mye som ikke stemte for Fredrikstad i sesongpremieren og innbytterne satte positivt preg på kampen, tror lokalpressen at lagoppstillingen blir den samme som sist.

Forrige sesong slo Hødd Fredrikstad 2-0 på høsten – den første seieren over FFK siden 1972. Hødd var imidlertid langt tammere på hjemmebane enn normalt sesongen sett under ett. I kveld er det duket for storstilt åpning av nye Høddvoll, og klubben håper at det vil bli starten på en ny æra for Hødd som et fryktet hjemmelag.

Vi tror mest på Hødd i dette oppgjøret og spiller H til 2,45 i odds.

Kampstart: 19.00.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus