Hødd-spillerne har underprestert på Høddvoll denne sesongen, men i dag tror vi på tre poeng.
Hødd-spillerne har underprestert på Høddvoll denne sesongen, men i dag tror vi på tre poeng. Foto: Scanpix/Svein Ove Ekornesvåg

Hødd har ladet opp batteriene

Og får spillere tilbake fra skade. Endelig hjemmejubel?

Kommersielt

Det er stille før VM-stormen på langoddsprogrammet, og det er sjelden spilltilbudet er så magert som i dag. Vi har likevel funnet et interessant objekt fra 13. runde i 1. divisjon.

Dagens oddstips

Hødd - Kristiansund H


Det har vært et usedvanlig tett kampprogram i 1. divisjon de siste ukene, og mange lag melder om slitne spillere.

Slik er ikke situasjonen for Hødd. Klubben ble slått ut av cupen tidlig, og har hatt spillefri i ni dager før kveldens hengekamp i 13. serierunde. Ifølge  lokalavisen ga trener Sindre Eid spillerne et par dager fri etter tapet for Tromsø sist, og troppen har nå gjennomført en full treningsuke med fulladete batterier.

Det har forhåpentligvis gjort underverker for et lag som har slitt mye denne sesongen. Hødd står med 16 poeng på 12 kamper og har bare vunnet én kamp hjemme på Høddvoll. Det er en bane som normalt er et fryktet fort for motstanderne.

Firkløveret Aslak Falch, Robin Shroot, Eirik Ulland Andersen og Victor Grodås er tilgjengelig igjen. Dermed er Erik Sandal, Vegard Heltne og Fredrik Aursnes (karantene) de eneste fraværene.

Kristiansund spilte cup mot Aalesund forrige midtuke og har dermed ikke hatt like mange fridager som Hødd. Har hatt ni matcher på programmet i mai og juni før kveldens match.

Laget har variert en del i prestasjonene så langt og står med 20 poeng på 12 kamper. Kun to matcher har endt uavgjort, og det har vært litt enten-eller for Christian Michelsens mannskap. Har kun vunnet én bortekamp så langt.

Troppen var ikke helt klar da vi var i kontakt med klubben tirsdag morgen, men Pål Erik Ulvestad er høyst tvilsom. Det er også noe usikkerhet rundt Magnus Stamnestrø.

Hødd har hatt et godt tak på Kristiansund de siste sesongene, og i kveld stiller spillerne uthvilte mot et svakt bortelag. 2,10 på H er ok betalt på en tynn spilledag.

 I spillboksen under kan du levere spill på Hødd. Innsatsen bestemmer du selv.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus