*Nettavisen* Sportspill.

Heftig V65-banker!

Foto: hesteguiden.com

Det er ikke ofte vi klemmer til med et foreløpig fjerdevalg som banker, men når vi har innhentet gullinfo, ja så kan vi ikke la vær å spille!

02.09.09 12:53

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Forrige onsdag serverte vi dere en herlig banker som innfridde i form av Laeskog Ronja, og vi satser i kveld på at vi setter vår fjerde onsdagsbanker på rad!

I kveld er det enda friskere takter som gjelder, når vår banker for dagen foreløpig er snakk om en 21-prosenter i spillet, og da sier det seg selv at vi står foran en svært spennende kveld i hovedstaden!

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Funnet riktig balanse?
Det blir sjelden cash av å spille på ”galopphester” i lengden, men når vi har luktet opp info som virkelig smaker av fugl på 1 Petrofaks i den tredje avdelingen, ja så mener vi det er verdt et forsøk, all den tid Jærvsøfaks-sønnen setter åtte av ti kuponger ut av spill! Hansen-traveren har alltid hatt fin kapasitet, men utallige galopper har ødelagt det meste, så langt i karrieren.

Hestens nye trener har prøvd 5-åringen i Skien to ganger på sprint nå på slutten, noe som etter vårt skjønn er helt feil forutsetninger. Vår friske banker har vist fart mellom galoppene ved de to anledningene, men vår champion Eirik Høitomt har ment at hesten har gått og klinket sko (går da og binder seg, og blir litt redd...), og etter den siste starten ble det bestemt at man skulle prøve å balansere om hesten.

Dagens oddstips: Her er vår brasilianske dobbel

Forrige mandag var så Høitomt på plass på Jarlsberg, og snudde skoene fremme (dvs. åpen tå, og hesten frir seg da litt bedre) på 21-prosenteren i spillet, og kjørte så et hurtigarbeid, hvor sisterunden gikk unna etter meget raske 24.0! Høitomt mente hesten fungerte perfekt på den balansen (undertegnede snakket med den ferierende catchdriveren tirsdag formiddag på tlf!), og når dagens distanse er den helt optimale for den sterke krabaten, ja så klemmer vi til!

To ganger tidligere har han prøvd seg på stayerdistansen, og det har resultert i to feilfrie løp... Dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme, og i ringreven Thor Borg (perfekt kusk på denne typen hest!) sine hender, tror vi det er snakk om en vinner!

Storfavoritten faller tungt?
Ja, det er slett ikke utenkelig, for det blir garantert tøff kjøring mellom 3 Arion (Erik Killingmo sier han skal sitte foran...) og 6 Zevs (Asbjørn Mehla pleier ikke å gi seg med det første..., og da kan det i så fall fort bli stive bein til slutt for 71-prosenteren i spillet) i den andre avdelingen, noe 4 Rabb Odin vil profitere på til slutt. Sistnevnte holder hysterisk form, og at Moe Odin-sønnen kun skal være krysset av på hver femte kupong, mener vi blir helt feil. 7-åringen har gått i mål med krefter spart to ganger på rad nå på slutten, og i kveld kan det bli et helt perfekt opplegg for vår frekke utgang på det store systemet.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Småskummle løp
Veldig ofte får hester som har vært ute i tøffe løp et løft, og i en vidåpen innledningen bør således spillerne se litt opp for 6 Looking Flowercraft. 4-åringen var ute i Derby-kval i den siste starten uten å nå opp, men fra et perfekt springspor i kveld, mot ikke alt for tøffe konkurrenter bør 12-prosenteren i spillet vurderes tidlig. Dagfinn Aarum kommer fra Sverige med 5 J.J. Archieball, og den kapable 5-åringen er hyperaktuell i et løp som dette med løp i kroppen etter meget lang pause.

En formløs gjeng setter hverandre i stevne i finalen, og det kan fort komme en smell. 4 Playful er vel den eneste som har vist sånn noenlunde form nå på slutten, og Dell Ridge Image-sønnen er etter vårt skjønn alt for lite spilt med sine foreløpige 15 %! Gundersen-traveren avslutter alltid bra med et løp på lang vent, og vi ser ikke bort i fra at 8-åringen her kan speede inn til sin andre triumf for året. 1 Zlatan Bob har vunnet seks løp på Solvalla i sitt liv, og det vitner om kvalitet. Goop-traveren er således snakk om en tidlig gardering sammen med kapasitetshesten 3 Armbro Dave.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klare utganger
Imponerte veldig gjorde 1 Warwick R. i den siste starten, og dersom det løser seg litt ned startsiden i V65-4, tror vi Gidde Palema-sønnen legger på til sin andre strake. Ved den anledningen var 5-åringen et herlig skue i ny sulky fra Amerika for dagen, og triumfen på flotte 16.0 ble til slutt av den enkle sorten.

Enda mer imponerende var kanskje 11 Broadway Boy ved sin siste triumf på solide 15.6 full vei, og i et løp det ligger an til litt tempo innledningsvis, skal den svært lovende 3-åringen bli tung å stå i mot til slutt i V65-5. Thor Borg har nok skumle hensikter bak 3 Lingus Vang (på vei opp i form), og dersom Earthquake-sønnen skulle klare å komme seg til tet, kan Hansen-traveren bli en hard nøtt å knekke for favoritten.

Nettavisen har spilt inn 72.790 kroner på sine foreslåtte spill siden 11.august!

Ekspertforslag
Til en fryktelig spennende V65-rebus, hvor vi klemmer til med en meget frisk banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 384, 768 og 2544 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens vårt DD-forslag til 100 kroner ligger ute her .

Det største forslaget er et utgangshest-system, som vi har fylt ut på tre kuponger her , og dette oppsettet kan være et ypperlig alternativ til f. eks. et spleiselag på jobben!

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

PS! I morgen torsdag står vi over spill, og har fullt fokus rettet mot den svært spennende Derby-helgen på Bjerke!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.