*Nettavisen* Sportspill.

Helproffe Atletico gjør jobben igjen

MÅLGUTTA: Antoine Griezmann og Jackson Martinez har fått en bra sesongstart med Atletico. Foto: Francisco Seco (Ap)

Atletico Madrid roter seg neppe bort i kveldens hjemmekamp mot portugisisk motstand.

30.09.15 13:23

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1:
City-marerittet fortsetter i Tyskland
Oddstips 2:
Helproffe Atletico svikter ikke
Tippekupongen:
Malmö kan sjokkere verdensstjernene

VikingLotto: Ellevill pott i kveld

DD Bjerke: En tøffing i jakten på 50 000 kroner
V76 Bjerke:
I kveld er det verd å spille på hest
V4 Täby Galopp
: Carlos leder galoppfesten

TV-kampene: Slik ser du festen på TV
Rundens Lag i Premier League: Stjerna er Alexis Sanchez

Det er igjen full rulle på Champions League-programmet og i tillegg spilles det hockey på kontinentet. Sjekk dagens langoddsprogram for å få full oversikt! Verdt å merke seg er at Norsk Tipping ligger helt i markedstoppen på hjemmeseier til CSKA Moskva mot PSV Eindhoven.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Atletico Madrid + Juventus, samlet odds 2,70.

Atletico Madrid - Benfica, H 1,50
Atletico Madrid har sluppet inn bare tre mål på seks ligakamper, men likevel tapt to. Samtidig betyr det at de har slitt noe offensivt og Jackson Martinez har foreløpig ikke slått til som man håpet. Mye av scoringsansvaret ligger derfor på Antoine Griezmann, som har levert bra i sesonginnledningen.

De har et par feilskjær, som for eksempel da de tapte 1-0 for Villarreal i helgen - i en kamp de virkelig ikke var gode. Men de holder et stabilt godt nivå, og vil neppe få store problemer i denne kampen.

Diego Simeone er en mester på å motivere sitt lag og de vil stille hundre prosent skjerpet til denne kampen. Når de taper, så er det mot de beste lagene - og Benfica er et lag de bør slå ni av ti ganger på hjemmebane.

Koke er fortsatt skadet - man sitter med følelsen av at han alltid er det - og det samme er Saul. Juanfran er tilbake.

Legg forresten ekstra nøye merke til Angel Correa, som er ventet å få starte denne matchen. Den lille argentineren scoret et klassisk mål mot Eibar i ligaen og virker å ha det lille ekstra.

Benfica har åpnet jevnt godt denne sesongen, med et par feilskjær, de også. To tap fra seks ligakamper må sies å være under forventning, men de har møtt de gode lagene allerede. Den første kampen vant de greit 2-0 over Astana.

Ingen skadefravær ødelegger oppladningen for Benfica.

Atletico Madrid stiller nok topp skjerpet til denne kampen og feiler neppe. 1,50 på hjemmeseier er helt ålreit odds på spanjoler som sjelden feiler hjemme i Europa.

Juventus - Sevilla, H 1,80
Juventus så neppe for seg at denne sesongen skulle starte så tråkig, og de har slitt stort i Serie A. De har faktisk 2-2-3 de siste syv i alle turneringer, med borteseieren over Manchester City som et klart høydepunkt.

Spesielt i midtbaneleddet sliter de denne sesongen, mye på grunn av skader på nøkkelspillerne sine. Sami Khedira og Claudio Marchisio halter fortsatt rundt, og gjør at det blir en veldig urutinert midtbanekonstellasjon. Det viste seg i 1-2-tapet for Napoli i helgen, et Napoli i veldig bra form, dog.

Toppnivået til Juventus vil være bra også i år, og de vet de kan bedre enn de har vist så langt. Hjemme på Juventus Stadium er de alltid solide - dog ikke i sesoninnledningen denne sesongen. Her skjerper de seg.

Khedira og Marchisio mister som nevnt kampen, mens Mandzukic, Rubinho, Lichtsteiner og Sturaro er tvilsomme. Alle disse spillerne minus Rubinho kunne startet kampen.

Sevilla har også fått en begredelig sesongstart og klarte så vidt å slå Rayo Vallecano hjemme i helgen. De slo et blodfattig Borussia Mönchengladbach i den første gruppespillskampen, men har ellers vært helt utrolig svake.

Det er først og fremst fordi det offensive ikke fungerer. Nå skal Ciro Immobile - en spiss Juventus kjenner svært godt - forsøke å score på Juventus Stadium ... det ser mørkt ut.

Fernando Llorente er skadet og mister returen til Torino. Rami, Pareja og Carrico er stadig skadet, mens Vitolo er ny på listen. Sistnevnte ble kåret til banens beste mot Borussia Mönchengladbach.

Juventus har sjanglet hjemme men imponert ute, og på Juventus Stadium er de alltid solide. 1,80 er generøs odds på hjemmeseier og vi tror italienerne innfrir uten problem.

Totaloddsen blir da på fullt godkjente 2,70 på to solide favoritter.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.