*Nettavisen* Sportspill.

Henke får svi mot formlaget

BLE HEDRET: Sir Alex Ferguson og Carles Puyol var blant de som hedret Henke Larsson etter han la opp som spiller for noen år tilbake. Foto: Bjorn Lindgren (NTB scanpix)

Henke Larsson og hans Helsingborg har fire nederlag på rad og ingenting å spille for mot formsterke nedrykkskandidater.

24.09.15 12:25

Drømmeflyten fortsetter for Nettavisens oddstips. Selv om Mjällby, Tottenham og Athletic Bilbao alle feilet på onsdag, satt dobbelen til 4,26 i odds og langskuddet på Celta Vigo til 6,00 i odds som et skudd og sørget for massiv profitt nok en gang!

Det er femte dag på rad vi kan glede oss over store gevinster på langoddsen.

Sportspills øvrige torsdagstips:
Dagens oddstips 1:
Stjernespekkede Betis fortsetter formen
Dagens oddstips 2: Thoresens retur sikrer seier

V64 Jägersro Galopp: Millionjackpot med V64-galopp

VikingLotto: Kvinne (25) vant 7 millioner
TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

De store ligaene lader opp til helgen på torsdagens langoddsprogram, men det er en rekke spennende objekter fra Europa rundt. I tillegg stiller svensk hockey med toppet lag.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 18.55.
Helsingborg - Örebro, B 3,05.

Det har vært klart en stund, nå: Helsingborg ender sesongen som middelhavsfarer. De har absolutt ingenting å spille for og det har gjenspeilet seg i resultatene. Fire tap på rad er ikke spesielt imponerende, selv om tre av dem kom mot en av tittelutfordrerne.

Forrige runde tapte de imildertid for Gefle og det virker som om luften har forduftet komplett fra Helsingborg-ballongen.

På hjemmebane er de et enten-eller-lag, med 6-1-5 på årets tolv hjemmekamper.

Peter Larsson er eneste fravær for vertene og han er virkelig langtidsskadd.

Örebro i megaform
Det så meget mørkt ut for gjestene før for fire runder siden. Så skjønte de igjen hvordan man skal spille fotball og siden det har de tatt ti poeng. Nå er de med gode muligheter til å berge plassen - ingen spådde at de skulle havne i nedrykksstriden i utgangspunktet - og de føler nok at de går på vannet for tiden.

Forrige runde tok de en dominerende og overbevisende seier mot Elfsborg, ett av de absolutte topplagene. Helten fra den kampen var Martin Broberg, som har begynt å virkelig bøtte inn mål etter overgangen sin i juli. Han har scoret fem mål de siste fire kampene og er alt blitt toppscorer i laget.

Til tross for den fantastiske formen, har gjestene bare ett poeng ned til nedrykksstreken og på ingen måte sikret ny kontrakt. Poeng her ses på som en nødvendighet og er fullt oppnåelig.

Erik Moberg mister også denne kampen, det samme gjør Samuel Mensah.

Gjestene er i knallform og har virkelig vært utilnærmelige i det siste. At de tar sin fjerde strake seier står til 3,05 i odds, som må testes mot et uhyre formsvakt Helsingborg-lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.