Henrik Larsson har fått en fin førstesesong som trener i Allsvenskan.
Henrik Larsson har fått en fin førstesesong som trener i Allsvenskan. Foto: Adam Ihse / Tt (TT NYHETSBYRÅN)

«Henke» vil ha hevn

Henrik Larsson og Falkenberg ble knust av Malmö i mars, men har tatt flere steg siden den gang.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Viking sliter på hjemmebane
Dagens dobbel: Arsenal må vise seg frem
Tippekupongen: Ingen lørdag uten tippefest!
V75 Biri: Gylden sjanse til å bli millionær

Det er full nordisk fest på dagens langoddsprogram.

Hvis du er interessert i daglige oppdatering fra vår fotball- og travredaksjon, kan Sportspills Facebookside være stedet for deg. Her oppdaterer vi jevnlig med stort og smått som skjer i vårt univers!

Dagens langskudd
Falkenberg - Malmö, H 3,65

Dagens langskudd

Falkenberg - Malmö H


Falkenberg fikk, ulikt mange nyopprykkede lag, en meget dårlig start på sin første sesong i Allsvenskan. Åpningen var preget av mye tap og lite optimisme, men nå har stemningen snudd for Henkes menn.

De siste syv kampene har de 2-3-2 og begynt å bli vanskelige å slå. Det fikk for eksempel serietoer AIK smake på da de ble sendt hjem med 4-1 i sekken forrige gang Falkenberg spilte hjemme. AIK fikk imidlertid sin sjanse til å revansjere det, og vant 3-0 forrige runde.

Vårens kamp endte med en komfortabel 3-0-seier til Malmö i Falkenbergs tøffe nybegynnerperiode. Nå skal Hareide besøke et Falkenberg med 3-3-2 i hjemmestatistikk og kun Thorleifsson skadet.

Det kan fort bli tøft for Malmö. Den siste tiden har de hatt et meget tøft kampprogram. I tillegg til å slite seg videre i Mesterligaen mot Ventspils, har de spilt dobbeltkamper mot serietreer Kalmar og i tillegg tapt 4-2 borte for Sparta Praha.

Returkampen i dette oppgjøret spilles allerede på onsdag, og i denne kampen må Malmö score minst to mål. Score mål er noe Malmö har slitt noe med den siste tiden, og det at Mesterligaplassen er så i fare, er dømt til å prege deres innsats i dag.

Mollins var kanskje lagets viktigste spiller i vårsesongen, men han er nå langtidsskadd. I løpet av juli måned fikk de også skader på faste spillere som Thern og Johansson.

Vi har forsøkt å vrake Hareide før uten hell, for Malmö er et vanskelig lag å slå. De har imidlertid hatt en del marginer med seg, og sesongens kanskje viktigste kamp venter om fire dager. Da er det lett å bli ufokusert, noe Falkenberg kan dra nytte av.

Henke Larssons lag virker å bli bare bedre og bedre, og 3,65 på hjemmeseier er rett og slett fenomenalt.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus