Henrik Kristoffersen er i kanonform og jakter sesongens andre verdenscupseier i slalåm i kveld. 
Henrik Kristoffersen er i kanonform og jakter sesongens andre verdenscupseier i slalåm i kveld.  Foto: Ezra Shaw (Afp)

Henrik Kristoffersen i vanvittig form

De norske alpingutta har nesten gjort rent bord denne helgen. I kveld jakter Henrik Kristoffersen seieren i slalåmrennet i Madonna Di Campiglio.

Kommersielt

Nettavisen/Sportspill har lagt bak seg en strålende helg på sine oddstips, der spesielt søndagen var meget sterk med singelspill på Watford (3,40) og GFC Ajaccio (3,00) og to spreke dobler som begge også gikk inn. Mandag ble det bom på to dobler, men hovedtipset og singelspillet på Arsenal satt.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Slalåmtips
: Kristoffersen er i fenomenal form
Fotballtips: Dobbel til 3,42 i odds
Hockeytips: Sedin-brødrene er i trøbbel

TV-kampene: Slik ser du fotball i høytiden

V5 Bjerke: Frekk lunsjbanker på Bjerke
V65 Momarken: Vi jakter ny suksess på Momarken
V4 Boden: Mer snadder blir servert i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram er kjemisk fritt for toppfotball, det eneste som skjer er en kamp i Serie B, en kamp i belgisk toppserie og noen kamper fra FA Trophy i England som ikke inkluderer lag fra noen av de fire øverste divisjonene. Ellers er det ishockey som dominerer listen og det er slalåm fra Madonna Di Campiglio.

Klikk her for å levere spillet på desktop/vanlig PC

Klikk her for å levere spillet på mobil/nettbrett

Henrik Kristoffersen vinner - odds 3,00 (spillestopp kl 17.40)
Den norske alpinsuksessen fortsetter med uforminsket styrke, og mandag ble det ny dobbeltseier i parallellstorslalåmen fra Alta Badia når Kjetil Jansrud og Aksel Lund Svindal tok de to øverste plassene. Norsk trippelseier i Super G fredag, norsk seier og tredjeplass i utforrennet samme sted lørdag og norsk andreplass i storslalåmrennet søndag.

I kveld er det duket for det tradisjonsrike førjulsrennet i slalåm fra Madonna Di Campiglio der Henrik Kristoffersen er en av de store forhåndsfavorittene. Henrik Kristoffersen har vunnet det eneste verdenscuprennet som er avviklet i slalåm (Val d'lsere) denne sesongen, all den tid slalåmrennet i Levi ble avlyst. I Val d'lsere var Henrik helt overlegen og seiersmarginen ned til Marcel Hirscher på andreplass hele 1,09.

Henrik vant to slalåmrenn forrige sesong (i Kranskja Gora og Levi) og burde vel strengt tatt vært favoritt i kveld.

To dager før julaften må det være lov å sette pengene litt patriotisk, da de norske utøverne flyter på en vanvittig medgangsbølge om dagen. 3,00 på at Henrik Kristoffersen vinner kveldens slalåmrenn i Madonna Di Campiglio er vel verd å sette penger på.

Klikk her for å levere spillet på desktop/vanlig PC

Klikk her for å levere spillet på mobil/nettbrett

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør