Her er det penger å hente

Leeds vant som bestilt i går, og Nettavisens spillforslag kunne innkasseres til pene 4,40. Fra et solid utvalg prøver vi to forslag i dag, med både "sikre" vinnere og noen luringer til frisk odds.

Kommersielt

Tips og analyse til objektene på systemet finner du sammen med resten av dagens kamper ved å klikke på markeringene i Nettavisens Oddsmagasin.

Nødvendig statistikk ligger i Nettavisens fotballguide

Knallsterke på eget gress
Albion ser ikke ut til å ha lagt fra seg bortekomplekset som holdt laget utenfor kampen om direkte opprykk forrige sesong. Vunnet begge kampene hjemme på the Hawthorns og uten poeng etter to forsøk på fremmed gress. Brunt og Miller er begge hentet inn og aktuelle fra start, Koren også klar for spill igjen.

Ipswich innledet flott med syv poeng på de tre første. Skapte minimalt fremover på banen i 0-2-tapet borte for Watford for to uker siden. Begge seirene har kommet på hjemmebane. Den viktige spissen Lee sliter med skade og testes før kampstart. I tillegg mangler den suspenderte duoen Haynes og Wilnis, Alexander trolig fraværende av familiære grunner.

Vertene har mistet sine største stjerner siden forrige sesong, men også hentet nye spillere av bra kaliber. Normalt bunnsolide på eget gress, og vi tar til takke med 1,65.

Klink H i Stockholm også
To lag som sliter med formen. Hammarby er ett av få lag i ingenmannsland, en plass i Europa er dog nærmere enn nedrykk. Sterke 7-0-3 hjemme i Stockholm, to av tapene har kommet i derbykamper på Råsunda. Står med 1-1-4 på de seks siste i ligaen, tok seg i tillegg videre mot FFK i UEFA-cupen. Tre mann står på skadelista, én ute med karantene.

Gefle tok et sterkt poeng hjemme mot gulljagende Elfsborg før landskamppausen. 1-0-3 på de fire foregående, seieren kom hjemme mot svake Trelleborg. Har slitt på fremmed gress hele sesongen, 1-2-7 totalt. Ligger fem poeng foran kvalifiseringsplassen. Har i likhet med vertene noen fravær, men dårligere dekning i stallen.

Fine forutsetninger for hjemmeseier i denne, og oddsen er absolutt til å leve med.