Her er Jonssons norske oddstips for helgen

Sjekk hvilke lag du bør satse pengene på i siste utgave av Tippemagasinet.

Kommersielt

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

Jonsson starter TV-programmet med to dobler fra Tippeligaen:

Dobbel 1: Stabæk har imponert svensken enormt denne sesongen, og han mener det ikke er noen grunn til ikke å satse på bæringene også denne runden til tross for at oddsen hjemme mot LSK er på beskjedne 1,67.
Jonsson tar med H i Tromsø - Sandefjord og får en dobbel til 2,75 i odds. Han argumenterer blant annet for at Sandefjord sliter på bortebane, og at laget kommer til å få trøbbel med Tromsøs kantspill.

Dobbel 2: Det er blitt scoret mye mål i Tippeligaen denne sesongen, og Jonsson setter pengene på at det blir målfest i oppgjørene Viking - Bodø/Glimt og Aalesund - Strømsgodset i helgens andre dobbel. Oddsen på at det scores tre mål eller mer i begge kampene er 2,03.

Rosenborg-seier over VIF til 1,42 i odds er for lavt for Jonsson, og RBK er helgens "styr unna" fra Tippeligaen.

Singelspillet denne runden er Odd-seier i bortekampen mot Start til 1,90 i odds. Jonsson synes oddsen er i snaueste laget, men Start er i så dårlig form at han synes B uansett er aktuelt.

I OBOS-ligaen lanserer Jonsson en over 2,5 mål-dobbel med Hødd - Levanger og Åsane - Ranheim til 2,32 odds.

Verdispillet fra denne ligaen er Sandnes Ulf borte mot Kristiansund til 2,7 i odds. Ifølge Jonsson har Kristiansund vært heldig som har vunnet de to siste kampene, og kampen mot Sandnes blir en mye tøffere oppgave enn Nest-Sotra og Fredrikstad.

Den svenske eksperten avslutter programmet med et langskudd fra Toppserien. Formsterke Sandviken står i 4,7 i odds hjemme mot Kolbotn, og det er så høyt at Jonsson ser på spillet som interessant.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt noen dager før runden spilles, kan avvike fra Sportspills anbefalinger. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus