*Nettavisen* Sportspill.

Her er Jonssons norske oddstips for helgen

Sjekk hvilke lag du bør satse pengene på i siste utgave av Tippemagasinet.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=3LnmS6Qk_H8PiDpmqOSAfUBqjVjKIEPBr_F_5d9C3qIUnBynGYSlV3-Hxzq48barPuXKNuC1jHD4Su2ng4xM-YzX1ayMwH1xP-UBSW_fzr95jsh08kpj2A&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisens tippeligaekspert Joacim Jonsson gir seerne av Tippemagasinet tips og analyser før hver runde i Tippeligaen og OBOS-ligaen.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

Den 21. runden i Tippeligaen starter med LSK - TIL fredag kveld. Jonsson, som leverte gode tips i det forrige programmet, mener dette er en "bingokamp". Han anbefaler derfor oddsinteresserte seere å styre unna oppgjøret.

Helgens singelspill fra Tippeligaen er handikapseier til Strømsgodset hjemme mot Start (bortelaget starter med ettmålsledelse) til 1,85 i odds. Godset er et godt hjemmelag og får tilbake viktige Wikheim fra karantene. Da bør det bli en komfortabel seier over et Start-lag som har levert svake prestasjoner den siste tiden, mener den svenske eksperten.

Dobbelspillet denne gangen er Stabæk-seier borte mot Sandefjord kombinert med Sarpsborg-seier hjemme mot Aalesund til 3,00 i odds.

Jonsson treffer "alltid" på Stabæk, og han ser ingen grunn til ikke å anbefale spill på formlaget lørdag kveld. Lagene møttes nylig på samme bane i cupen. Da dominerte Stabæk stort til tross for at det bare ble ettmålsseier. Jonsson har også tro på Sarpsborg, som er tilbake i god form etter en svak periode.

Jonsson setter også pengene på en over/under-dobbel som går inn med 2,40 i odds dersom det scores mer fire mål eller mer i oppgjøret mellom RBK og Mjøndalen og tre mål eller mer i kampen mellom Haugesund og Bodø/Glimt.

I OBOS-ligaen styrer Jonsson unna Ranheim - Kristiansund, der han ikke klarer å finne noe intressante odds.

Han lanserer i stedet en over/under-dobbel Sandnes Ulf - Hødd og Bryne - Åsane til 2,28 i odds som går inn hvis det scores tre mål eller mer i begge kampene.

Sendingen avsluttes med ytterligere en dobbel: Songdal-seier bort mot Bærum og over 2,5 mål i oppgjøret mellom Levanger og Nest-Sotra til 2,55 i odds.

Vi gjør oppmerksom på at Jonssons tips, som normalt blir innspilt noen dager før runden spilles, kan avvike fra Sportspills anbefalinger. Skader og andre forhold kan gjøre at Sportspills eksperter vurderer kampene annerledes enn Jonsson.

Alle tipsomtalene kan du se i Tippemagasinet-videoen øverst i saken. Spillene kan leveres på Norsk Tipping langoddsprogram.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag