Marcel Hirscher på seierspallen etter å ha tatt sølv i kombinasjonen mandag.
Marcel Hirscher på seierspallen etter å ha tatt sølv i kombinasjonen mandag. Foto: Dimitar Dilkoff (AFP)

Hirscher skal ha gullet

Marcel Hirscher er den store favoritten til å ta VM-gullet i storslalåm fredag.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips skiskyting: Norges stafettjenter kan overraske
Oddstips Bundesliga: Leverkusen har viktigere ting å tenke på
Oddstips Superligaen: Nordsjælland har brukt vinteren godt
VikingLotto: Hordalending vant 12,7 mill onsdag
V75 Biri: Magnus Teien Gundersen dominerer i V75
V65 Jarlsberg:
Kanonfin V65-omgang i vente
V64 Kalmar: Stor jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
V65 Solvalla:
Flott Vallalunsj med godbiter

Vi har en strålende sportshelg foran oss og allerede fredagens langoddsprogram byr på en rekke godbiter. Det er VM i storslalåm for herrer i St. Moritz og i Hochfilzen er det klart for kvinnenes VM-stafett i skiskyting. På fotballfronten er det klart for dansk superliga igjen med to kamper på menyen fredag. Ellers er det Bundesliga, Serie A. La Liga og Ligue 1 på menyen.

Storslalåm menn - vinner - Marcel Hirscher 2,30 (spillestopp 09.40)
Det har ikke blitt noe godt alpin-VM for de norske foreløpig og det er nok på søndagens herreslalåm den aller beste vinnersjanser for Norge er, når Henrik Kristoffersen skal jakte gullet.

Fredag er det derimot storslalåm på programmet, og det er på forhånd antatt at gullet står mellom Marcel Hirscher og Alexis Pinturault. De har vunnet to ganger hver av de fire siste verdenscuprennene i storslalåm, men i det aller siste før VM var Hirscher fullstendig overlegen med 1,50 sekunder ned til Matts Olsson på andreplass. Pinturault endte på fjerdeplass 2,05 bak. Det rennet gikk i Garmisch-Partenkirchen. Det nest siste verdenscuprennet gikk i Adelboden og da vant Pinturault fattige fire hundredeler foran Hirscher.

Marcel Hirscher tapte gullet i den alpine kombinasjonen tidligere denne uken med ett fattig hundredel og med tanke på hvor suveren Henrik Kristoffersen har vært i slalåm denne sesongen, er det nok i storslalåm Hirscher har den aller største vinnersjansen.

2,20 i odds på at Marcel Hirscher innfrir favorittstempelet og tar gull er ok odds og spilles.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør