*Nettavisen* Sportspill.

Hjemme best for Redknapp

Harry Redknapp har hatt mye å juble for - på hjemmebane. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Harry Redknapp og QPR har ikke et poeng på bortebane. Det er på Loftus Road jobben gjøres.

20.12.14 09:52

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 2: West Ham i fyr og flamme
Langskudd: Eibar-eventyret fortsetter i dag
Tippekupongen: Lørdagskupongen er kjempejevn
V75 Bjerke: To bankere i kampen om millionene
V5 Bjerke: Hamre har bankeren
V65 Forus lørdag kveld: Vi banker Sola

Dette blir den siste superlørdagen på en stund, for julepauser venter mange av Europas serier. Derfor er det virkelig viktig å spille på langoddsprogrammet mens leken er såpass god!

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Dagens single
QPR - West Bromwich, H 2,15

HTML EMBED

Dagens single

QPR – West Bromwich H
HTML EMBED

Harry Redknapp var av mange spådd som den manageren som ville klare seg best blant de nyopprykkede. Men seksten kamper inn i sesongen ligger de stadig på nedrykk, til tross for at de har vist noen gode takter på hjemmebane. I dag kommer en ny, livsviktig hjemmekamp.

Har 4-2-2 på hjemmebane og har kapret hver eneste poeng på Loftus Road. Nå skal de imidlertid sies at alle de åtte bortekampene deres har blitt spilt mot lag fra øvre halvdel av tabellen, et sensasjonelt vanskelig program, og bortepoengene kan fort begynne å trille inn i ukene som kommer.

Redknapp kan glede seg over å se Charlie Austin tilbake fra suspensjon, men må klare seg uten Faurlin, Sandro og Taarabt. Caulker betegnes som tvilsom i dagene før kampen.

De slo Aston Villa
West Bromwich vant forrige kamp mot Aston Villa og de trengte de. Men de er enda bare tre poeng over nedrykkstreken og har ingen grunn til å puste lettet ut enda.

På spissplass har de slitt etter at Berahinos målrush tørket inn. Rekordkjøpet Brown Ideye har ikke vært den helt store slageren enda, og Irvine må få mye hodebry når han leter etter målene. De siste syv kampene har de kun scoret tre mål.

Olsson er ute, mens Samaras, Brunt og Anichebe er tvilsomme. 2-1-4 på bortebane er ikke mer enn godkjent statistikk for gjestene.

Til tross for forrige rundes seier, er vi ikke overbevist av West Bromwich denne sesongen. 2,15 er spennende odds på hjemmeseier og vurderes som dagens mest attraktive singlespill!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag