Nyansatt Start-trener Kjetil Rekdal gir instruksjoner til noen av sine spillere under søndagens eliteseriekamp hjemme mot Strømsgodset på Sør Arena.
Nyansatt Start-trener Kjetil Rekdal gir instruksjoner til noen av sine spillere under søndagens eliteseriekamp hjemme mot Strømsgodset på Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Hjemmedobbel i cupen

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Onsdagens cupdobbel: Favorittpreget hjemmedobbel
Onsdagens cupsingel: Mjøndalen jakter ny skalp fra Eliteserien
Midtukekupong: VM-start og hjemlig cup på ukens midtukekupong
V76 Jarlsberg: Frøyu Petter tar sin fjerde strake
V75 lørdag: Drømmelørdag med doble V75-omganger
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt
VM i fotball: Slik ender VM

Onsdagens langoddsprogram byr blant annet på fire kamper i den fjerde runden av cupen her hjemme og på viktige opprykkskamper både i Spania og Italia. I tillegg er det en rekke kamper både i MLS og brasiliansk Serie A natt til torsdag.

Start - HamKam H 1,60 (spillestopp kl 18.25)
Start måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Strømsgodset i Kjetil Rekdals debut som trener for sørlendingene søndag og bortelaget var uten tvil nærmest seieren. Ligger fortsatt nest sist i Eliteserien med fattige åtte poeng ette 13 spilte seriekamper. 2-1-4 totalt hjemme. 2. divisjonslaget Egersund ble slått 1-0 borte i 3. runde.

HamKam stod med tre strake seire, deriblant en råsterk borteseier mot Aalesund, før det ble 1-2 tap borte mot Mjøndalen søndag. Tok faktisk ledelsen 1-0 i den kampen 13 minutter før slutt, men to kjappe Mjøndalen-mål snudde den kampen i HamKams disfavør. Moderate 1-2-3 på seks bortekamper i OBOS-ligaen. Tok seg til 4. runde etter å ha beseiret Stabæk 1-0 hjemme på Briskeby.

Klikk her for å levere dette spillet

Start var heldige som fikk poeng hjemme mot Strømsgodset søndag, men HamKam holder ikke samme nivå som Strømsgodset. Start er ikke bortskjemt med cupsuksess og skal ha gode muligheter til å nå kvartfinalen. Hjemmeseier til 1,60 i odds spilles. 

Ullensaker/Kisa - Bryne H 1,50 (spillestopp kl 18.25)
Ull/Kisa ledet 2-1 til pause i søndagens bortemøte mot Aalesund, men klarte ikke å holde ledelsen og endte opp med å tape 2-3. Har variert en del i prestasjonene og står med 5-3-4 totalt og ligger på 6. plass med 18 poeng. 3-1-2 hjemme på Jessheim. Tok seg til 4. runde etter å ha slått ut Kongsvinger etter ekstraomganger hjemme i 3. runde.

Bryne har tatt skalpen til Rogalands-rivalene Viking og Sandnes Ulf på vei til 4. runde. Begge de kampene er spilt hjemme på Bryne stadion. Er sammen med Hødd det eneste gjenværende laget fra PostNord i 4. runde. Ligger på 6. plass i sin avdeling i PostNord med 15 poeng, men har ikke mer enn fire poeng opp til serieleder Skeid. Kun en av fire bortekamper er vunnet i serien (1-1-4).

Ullensaker/Kisa er store favoritter og innfrir normalt. 1,50 på hjemmeseier er helt grei odds og spilles i kombinasjon med seier til Start. Det gir oss en real favorittdobbel til 2,40 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør