Hjemmedominans i V75

Vi tror det kan bli en sterk hjemmedominans i lørdagens V75 på Leangen. Sjekk vår friske banker og øvrige tips her.

Kommersielt

Her finner du Nettavisens V75-tips til Leangen.

Her kan du laste ned program til Leangen.

Allerede i den første V75-avdelingen finner vi en klar hjemmefavoritt i form av Vorset Ivers og Boye Ølstøren. Den vinnervante traveren jakter årets niende seier, men det finnes et par kapable motstandere.

Meget frisk banker
V75-2 er et løp hvor de fleste nok kommer til å gardere bredt. Vi lanserer en frisk variant og spiller banker på Galant Borg og Edvard Kristiansen.

To garderingsløp
Den tredje og fjerde avdelingen synes vi ser meget åpne ut, og velger å gardere begge godt. Våre favoritter blir hjemmehestene Alm Aragon og Duke Eden.

I hoppeløpet for kaldblods har vi tro på at favorittene kommer til å gjøre opp om seieren, selv om de er belastet med dobbelt tillegg.

San Soir og Geir Vegard Gundersen blir nok relativt klar favoritt i den sjette avdelingen i riksspillet, men vi har minst like god tro på Rajas Gold og Edvard Kristiansen i dette løpet.

Et hoppeløp for varmblods avslutter helgens V75. Her blir Sceptre Boko og Lars Anvar Kolle favoritt og manges banker, men det finnes et par formsterke damer som fort kan stikke kjepper i hjulene for favoritten. Dessuten står det en luring på strek, som kanskje kan lede hele veien.

Ekspertforslag
Nettavisen har satt opp tre spilleforslag som kan kjøpes i boksen oppe til venstre. Disse her på hhv 108, 324 og et stort på 2.016 kroner.

Kjøp en bong og se løpene på Nrk2 lørdag kl. 18.00...eller følg vår live-oppdatering fra kl. 15

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin