Foto: Kent Skibstad/Scanpix

Hjemmeseire i vest

Både Viking og Aalesund har gode sjanser i kveldens vestlandskamper.

Kommersielt

Sportspills meny søndag
V5 Momarken: Borg ordner cashen
Tippetips: Fordel Rosenborg
Oddstips 1: Taper uten Klose
Oddstips 2: Hjemmeseire i vest

Tippeligaen: Skaderapport
Premier League: Skaderapport
Premier League: Helgens runde

Det starter tidlig på langoddsen i dag, med Primera Division og Adeccoliga allerede fra klokken 12.00. Deretter får vi Toppserien, tysk fotball og Premier League, og mye fra Serie A klokken 15.00. Allsvenskan, FA-Cup og Get-Liga følger før Tippeligaen sparkes i gang klokken 18.00.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
76. Strømsgodset - Rosenborg B 3,35

Aldri i verden om Rosenborg er så sjanseløse i Drammen som mange skal har det til. Godset har ikke tapt hjemme ennå, men hvor typisk vil det ikke være om det eneste hjemmetapet kommer i denne svært viktige kampen. Trønderne har kapasiteten og ikke minst rutinen. 3,35 for borteseier er et spennende langskudd.

Dagens avslag
69. Hønefoss BK - Sandnes Ulf H 1,80

Vi synes ikke Hønefoss, som har gått ti runder uten seier, fortjener å være 1,80-favoritt i dag. Spesielt ikke siden de med ett poeng her langt på vei berger plassen i Tippeligaen. Sandnes Ulf er svake borte, men kjemper for overlevelse og fikk en opptur med 5-1 over Fredrikstad sist. De har også en utsatt kamp mot Tromsø som kan spille inn i bunnstriden og gi ytterligere motivasjon. Her er U-faren stor i våre øyne, og hjemmeseier til 1,80 takker vi nei til.

Dagens spill
Vi starter dagen med en godt betalt hjemmeseier i Serie A. Deretter finner vi flere fristelser i Tippeligaen klokken 18.00, og komponerer en dobbel derfra.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

65. Viking - Brann
Tippeligaen. Viking viser god form og innfridde som favoritter borte mot Stabæk. Passerte Brann på tabellen forrige runde, og nå handler det om hvem som tar 4. plassen. 3-2-0 siste fem og 8-1-4 i Stavanger.

Det ligger an til skadefritt lag, får Sportspill opplyst fra Viking.

Brann kan bli høyst nummer 4. Etter en sjelden borteseier med 4-3 i Fredrikstad fikk vi et sjeldent tap i Bergen med 2-3 for Lillestrøm forrige runde. Brann har 3-2-8 på bortebane.

Amin Askar og Christain Kalvenes er fortsatt ute. Markus Jonsson og Kristoffer Larsen betegnes som usikre. Kim Ojo er suspendert.

Brann stiller redusert og da holder det normalt ikke i vestlandsderbyet. Man kan godt si at begge lag har stor motivasjon i denne storkampen i vest, men slik vi ser det trekker det bare opp sjansen for hjemmeseier. Viking tok denne 3-0 forrige sesong og vi tror de vinner denne gangen også. 1,70 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

67. Aalesund - Haugesund
Tippeligaen. Begge disse er trygge og ender rundt midten. Aalesund har lagt en svak periode bak seg og slo Vålerenga 3-1 i forrige hjemmekamp. 7-4-2 på eget gress.

Hugues Wembangomo, Christian Myklebust, Jason Morrison, Daniel Arnefjord og Demar Phillips er uaktuelle.

Haugesund har så mye å spille for. Det ble aldri helt det samme etter salget av Djurdjic. Tap i Tromsø og hjemme for Godset i de to siste. Har tapt de seks siste bortekampene.

Haugesund hadde fulltallig tropp fredag.

Det er et par runder siden vi sa at Haugesund ikke vinner flere bortekamper denne sesongen, og det står vi fast ved. I disse avsluttende kampene mellom lag som ikke har all verdens å spille for, er ofte hjemmeseier et godt alternativ, selv om derby-faktoren kan spille inn her. Uansett er AaFK sterke hjemme, mens Haugesund har sluttet å vinne borte. 1,80 for hjemmeseieren går an, og gir oss en dobbel til 3,06. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 17.55.

65. Viking - Brann 1,70 3,45 3,95
67. Aalesund - Haugesund 1,80 3,20 3,55

Total odds 3,06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus