Pål Alexander Kirkevold  (her for Sandefjord) jakter sin første scoring for Hobro i dansk superliga i kveld.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Pål Alexander Kirkevold  (her for Sandefjord) jakter sin første scoring for Hobro i dansk superliga i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Hobro og Kirkevold jakter ny seier

Hobro med norske Pål Alexander Kirkevold jakter sin andre strake hjemmeseier i kveldens Superligakamp mot Esbjerg.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Brann vil forbi
Oddstips 2: Sogndal fester grepet
V4 Romme: Norsk luring i fin omgang
V65 Drammen: Frekk banker i utfordrende omgang
V75/V76: Tidenes jackpotuke

Mandagens langoddsprogram er slett ikke verst og byr på flere interessante objekter. Både Brann og Sogndal har hjemmekamper i OBOS-ligaen og i Allsvenskan skal IFK Göteborg prøve å gjenerobre serieledelsen når de tar imot Sundsvall hjemme. I England er det Premier League-kamp mellom West Bromwich og Everton.

Hobro - Esbjerg H 3,30
Fredag 11. september, altså for drøye to uker siden, så lanserte vi spill på Hobro hjemme mot AGF Aarhus til flotte 3,40 i odds og Hobro innfridde med 2-1 seier. Sist helg tapte Hobro 0-1 borte mot FC Köbenhavn, men ellers har ikke laget gjort mye "galt" siden hjemmetriumfen mot Aarhus. Fjorårets sensasjonslag åpnet forrige sesong som nyopprykket lag med 4-4-1 på de ni første kampene. Falt naturlig litt av etterhvert, men endte opp med en meget respektable 7. plass og 43 poeng (totalt 12 lag i Superligaen). Denne sesongen har imidlertid åpnet klart svakere for Hobro og etter de ni første serierundene ligger laget sist med sju poeng (2-1-6). Pål Alexander Kirkevold (overgang fra Sandefjord i sommer) startet ikke i hjemmekampen mot Aarhus, men fikk det siste kvarteret. I bortekampen mot FCK sist helg, startet Kirkevold og det gjør han ganske sikkert i kveld også.

Esbjerg ligger nest sist på tabellen med ni poeng og risikerer altså å havne sist med tap i kveld. 2-3-4 innledningsvis, og ingen spesielt god form for laget som hadde svært så middelmådige 5-3-8 på bortebane i fjor. Har i tillegg flere skader i troppen.

Det er lett å skjønne hvorfor Esbjerg er satt til så klar favoritt i denne kampen. Det er nesten garanti for at gode Paal Anders Kirkevold kommer til å levere for Hobro etterhvert og 3,30 for Hobros andre strake hjemmeseier er et soleklart langskudd for oss mandag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus