Foto: Scanpix

Hockey for alle penga

Vi spiller en dobbel fra SHL i dagens oddstips.

Kommersielt

Fotballobjektene på onsdagens oddsmeny er ikke av det spennende slaget, men heldigvis er det også hockey på programmet.

Her er vår svenske tipsekspert Hockey-Pelles vurderinger av kveldens kamper i SHL:

Luleå - HV 71 (2. plass – 12. plass)
Luleå, med formsterke Linus Klasen i spissen, gjør det fortsatt meget godt. Eneste bekymring er at man brenner vel mange målsjanser. Men husk – laget ligger på andreplass til tross for den dårlige effektiviteten. Er meget gode defensivt, og stabile David Rautio fortsetter mellom stengene. Johan Forsberg var eneste fravær på gårsdagens trening.

Bunnlaget HV71 åpnet bra sist, men er overfølsom for den aller minste motgang om dagen. Så fort Frölunda reduserte til 1-2, ble laget nervøst, og man tapte til slutt 2-4. Har nye skader på Ted Brithén og Brett Sterling.

Sannsynlig med hjemmeseier. Ingen walk over, men typen 3-1 eller 4-2.

Linköping - Örebro (7. plass – 6. plass)
Linköping har ikke hatt marginene på sin side i det siste. Jeg sitter med en følelse av at laget nå har ”samlet sammen” til en seier, og kveldens oppgave ser ganske passende ut. Tapte på straffer for Luleå sist, men innsatsen var det ingenting å si noe på. Troppen er skadefri.

Örebro sliter på forwardsiden, og utlånte Jonas Karlsson er derfor kalt hjem. Robin Dahlström er ny på skadelisten, og Martin Johansson er tvilsom. Fra før er Johan Wiklander, Johan Adolfsson og Robin Olsson ute.

LHC har en flott anledning til å ta en etterlengtet seier, og vi spiller et fokusert hjemmelag til 1,55.

Disse to kampene utgjør dagens dobbel fra Sportspill.no:

Luleå – HV71 1,50 – 4,00 – 3,85
Linköping – Örebro 1,55 – 3,95 – 3,60
Samlet odds: 2,32

Klikk her for å levere dette spillet

Vi tar også med Hockey-Pelles omtale av den siste matchen i SHL:

AIK - Leksand (11. plass – 8. plass)
Et hett møte, og det ventes mange tilskuere på Hovet i kveld (noe AIK ikke er bortskjemte med når det gjelder hockey). AIK leverte en god innsats mot Örebro sist, men 4–1 var et flatterende resultat. Målvakten Daniel Larsson hadde mye å gjøre. Men: prestasjonen var helt klart et steg i riktig retning.

Leksand gikk ned med flagget til topps borte mot serieleder Skellefteå (1-3) sist. Da fikk Joel Gistedt sjansen mellom stengene, men i kveld vokter nok Oscar Alsenfelt buret. Det ser bra ut på skadefronten.

En knapp fordel til AIK, men kampen er vanskelig å tippe på, og jeg holder meg unna.

Oddsen er 2,05 - 3,65 - 2,40 dersom du ønsker å spille på opgjøret.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus