Gå til sidens hovedinnhold

Hockeydobbel på langoddsen

Norsk og svensk hockey preger dagens langoddsprogram , vi har plukket ut et objekt fra hver av ligaene.

Oppgjørene fra Get-ligaen har alle klare favoritter, mens nivået på de svenske lagene er langt jevnere og oddsen dertil.

Nettavisens statistikksider omfatter også norsk og svensk ishockey

Poengene blir igjen i Halden
Comet skuffet med tap hjemme mot Stjernen, før de som ventet tapte borte mot Storhamar som de alltid gjør. Hang dog bra med i det oppgjøret. Furuset på sin side gikk på en stjernesmell borte mot Sparta, før de sist slo bunnlaget Trondheim i egen hall. Comet er ni poeng foran på tabellen, og har møtt Furuset to ganger tidligere denne sesongen i Halden.

Den første endte utrolig nok med Furusetseier etter at Comet hadde dominert kampen fullstendig og ledet 2-0, og den andre vant hjemmelaget lett med 6-1 i november. Det siste resultatet er nok mer representativt for styrkeforholdet mellom lagene. Comet er det beste laget, er normalt solide på egen is, og bør sette Furuset på plass i dette oppgjøret for å henge med i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Hjemmeseier i toppoppgjøret
Modo på andreplass puster dagens motstander i nakken på jakt etter tabelltoppen. Er kun ett poeng bak nå. Rader opp seiere på hjemmebane, og har nå imponerende ni strake på hjemmeis. På disse ni har de kun tillatt 12 baklengsmål! Er ikke uventet ligaens beste hjemmelag. Toppscorer Per Åge Skrøder måtte gå av sist med skade, men er sannsynligsvis klar til dyst.

HV 71 er ikke i sin beste form, selv om de kan vise til en meget sterk bortestatistikk. Har kun vunnet en av de siste fem kampene, og tapte sist 0-3 hjemme mot jumboen Malmö. Ofte jevnt mellom disse lagene, men i den hjemmeformen Modo viser så tror vi de legger på til 10 strake og overtar førsteplassen fra HV. Vi spiller til 1,95.

Resten av programmet og våre tips finner du her