Vi tror Stjernen-spillerne får mer å juble for i kveldens hjemmekamp mot Manglerud/Star.
Vi tror Stjernen-spillerne får mer å juble for i kveldens hjemmekamp mot Manglerud/Star. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Hockeydobbel til over fire ganger pengene

To sterke hjemmelag får tillit i torsdagens hockeydobbel.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips Eliteserien: Kun seier som gjelder for Vålerenga
Oddsdobbel: Hockeydobbel til over fire ganger pengene
V4 Visby: Samlebonger i lunsjen
V5 Klosterskogen: Bankerfri lunsj på Klosterskogen

Torsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i hengekampen i Eliteserien mellom Vålerenga og Haugesund. Ellers er det hockeyen som dominerer i dag. Tre kamper står på menyen i Eliteserien her hjemme, det spilles full runde i SHL i Sverige og det er en rekke kamper fra NHL natt til fredag.

Stjernen - Manglerud/Star H 2,00 (spillestopp kl 18.25)
Litt skuffende seriestart for Stjernen som kun har ni poeng etter de ti første seriekampene. Det er bortebane som har vært problemet for Stjernen hittil. Kun ett poeng på de fem første bortekampene, hjemme i Stjernehallen har laget vunnet to og tapt to, samt vunnet en overtidsseier. Tre av de fire siste hjemmekampene er vunnet.

For Manglerud-Star har det gått som forventet, eller kanskje litt bedre. Men i likhet med Stjernen, så sliter M/S på borteis. Tre av fem bortekamper er tapt etter ordinær tid, en er tapt er overtid og den eneste borteseieren er kommet mot Vålerenga (21. september).

Hjemmebanefordelen veier alltid tungt i et slikt oppgjør og 2,00 på Stjernen er bra odds og spilles.

Djurgården - Färjestad H 2,15 (spillestopp kl 18.55)
Strålende sesongstart av begge disse lagene. Djurgården innehar 3. plassen etter 4-2-1 på de sju første matchene, mens Färjestad topper tabellen med 5-2-0. Sifrene er etter ordinær tid.

Hjemmesterke Djurgården fikk stor skryt av Växjö-trener Sam Hallen når disse møtes 8. oktober, en kamp Djurgården vant 2-1. Solide 8-2 borte mot Rögle før det, og 4-2 hjemme mot Skellefteå tredje sist.

Färjestad røk på sesongens første tap når det ble overtidstap borte mot Malmö i den siste bortekampen (2-3). Slo tilbake på direkten hjemme mot Brynäs i siste serierunde og vant 4-1.

2,15 på hjemmeseier ser bra ut og vi lanserer således en frisk hockeydobbel torsdag med seire til Stjernen og Djurgården til pene 4,3 i totalodds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør