Brødrene Oscar og Victor Ahlström stod bak en av de mest spennende overgangene i Hockeyallsvenskan før sesongen, men en skade har gjort at Oscar knapt har spilt for Södertälje denne sesongen. Nå er vingen endelig spilleklar.
Brødrene Oscar og Victor Ahlström stod bak en av de mest spennende overgangene i Hockeyallsvenskan før sesongen, men en skade har gjort at Oscar knapt har spilt for Södertälje denne sesongen. Nå er vingen endelig spilleklar.

Hockeytvillingene gjenforent på isen

Brødrene Oscar og Victor Ahlström kan endelig spille sammen igjen etter førstnevntes lange skadeavbrekk.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips 1:
  Overtar tabelleteten i kveld
V64 Umåker:  Jackpot så det suser
V4/V5 Åby:   Seiersmaskin innfrir
V65 Leangen:  Kai stortrives i Trondheim

Det er dessverre et begrenset utvalg med objekter på mandagens langoddsprogram. Det nærmeste vi kommer aktuelle spill er Carslen – Anand, et oppgjør fra League Two og en match fra Hockeyallsvenskan.

Dagens oddstips 2

Södertälje - Västerås H


Det var knyttet store forventninger til Södertälje før årets sesong i Hoykeallsvenskan. Høsten startet bra, men laget falt på tabellen i oktober og var helt nede på tredje siste plass så sent som etter 20. serierunde.

De er imidlertid blitt seier i de tre siste kampene, og Södertälje har klatret opp på åttendeplass, en plassering som gir kvalikrunde. Allsvenskan er jevn, og det skiller bare sju poeng opp til Malmö på opprykksrundeplass.

En av de største overgangsnyhetene før sesongen var tvillingene Oscar og Victor Ahlströms overgang fra AIK til Södertälje. Oscar ble skadet allerede føreste serierunde, og broren har ikke klart å leve opp til forventningene som en jevn poengplukker i hans fravær. Nå er Victor endelig skadefri og klar for comeback i kveld.

Västerås endte på andreplass i Allsvenskan forrige sesong, men har gjort det svakt i høst. Ligger helt nede på nest sisteplass før kveldens match etter at det ble 4-5-tap hjemme for Karlskoga sist. Ifølge rapportene var forsvarsspillet mot Karlskoga langt fra bra nok, og mangel på markeringer i egen sone bidro sterkt til at man slapp inn fem mål.

Det er to nyheter i troppen siden sist. En dårlig og en god. Den meget dårlige er at den rutinerte centeren Stefan Gråhns , som spilte for Växjö forrige sesong, er havnet på skadelisten. Den gode er at forwarden Conny Strömberg (39) kan være tilgjengelig etter skade.

Det er et meget sterkt hjemmelag som møter et like sterkt bortelag i kveld. Södertälje har vunnet de tre siste hjemmematchene og fem av de siste seks. Er ligaens fjerde beste hjemmelag med 23 poeng på 12 matcher.

Västerås er seriens tredje beste bortelag med 18 poeng på 12 matcher og vunnet fem av de siste seks på bortebane.

Vi tror imidlertid at Västerås’ borteform får en knekk i møtet med hjemmesterke Södertälje som endelig har noe på gang etter den tunge perioden.

H spilles til 2,20 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus