Hoffenheim's Kevin Volland har levert en bra sesong hittil.
Hoffenheim's Kevin Volland har levert en bra sesong hittil. Foto: Ralph Orlowski (Reuters)

Hoffenheim til sprek odds

Hoffenheim har fått en tøff start denne sesongen, men også møtt bra motstand. Vant forrige helg og jakter sesongens første hjemmeseier i dag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn lørdagens beste spill
Oddstips 3: Floppet i England - suksess i Frankrike
Oddstips 4: Stabæk fortsetter medaljejakten
Tippetips: Mourinho under kraftig press
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
V65 Jarlsberg: Malmin for tredje gang denne uken
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Et herlig langoddsprogram venter oss denne lørdagen, der det er aktivitet i alle de store ligaene rundt omkring i Europa. I tillegg er det en rekke ishockeykamper på programmet og det er flere fine objekter.

Hoffenheim - Stuttgart H 2,35
Hoffenheim har ikke fått noen god start i Bundesliga denne sesongen, men det er verd å merke seg at laget allerede har møtt Bayern München, Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen i de sju første seriekampene, i tillegg  til bortekamper mot sterke Mainz og nykomligen Darmstadt (som klarte 1-1 borte mot Dortmund sist helg). Sist helg kom uansett endelig årets første trepoenger for Hoffenheim da laget vant 3-1 borte mot Augsburg. Tarik Elyounoussi er fortsatt ikke friskmeldt, men ellers skal det ikke være nye fra fravær for hjemmelaget.

Motstander Stuttgart har åpnet enda svakere og allerede tapt seks av de sju første kampene og tatt sin eneste seier mot tabelljumbo Hannover. Stuttgart har levert meget svakt på bortebane de siste årene (3-4-0 i 2013/14-sesongen og 4-5-8 i fjorårssesongen). Heller ikke for Stuttgart skal det være noen spesielle skadeproblemer.

4-1 og 2-1 til Hoffenheim i de to siste tilsvarende kampene og 2,35 for at laget tar sin tredje strake hjemmeseier mot Stuttgart er strålende odds og spilles.

Brighton - Cardiff H 1,75
Pangstart for hjemmelaget som er ubeseiret etter de ni første seriekampene (6-3-0) og topper Championship poenget foran Middlesbrough. Hjemme er samtlige fire kamper vunnet og kun ett baklengsmål (5-1). Ledet 2-0 borte mot Bolton sist helg, men fikk James Murphy utvist kvarteret før slutt og måtte nøye seg med 2-2. Murphy soner følgelig karantene her.

Bra sesongstart også for Cardiff med 4-3-2 på de ni første seriekampene og foreløpig 6. plass. Har imidlertid hatt et overkommelig program i starten (i den grad noe er overkommelig i Championship) og står med 1-2-1 på bortebane.

Brighton går naturligvis ikke gjennom en hel sesong uten å avgi poeng på hjemmebane, men de ser sterke ut hittil. 1,75 i odds på at laget tar sin femte strake hjemmeseier kombineres med seier til Hoffenheim og gir oss en dobbelodds på 4,11.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus