*Nettavisen* Sportspill.

Høie slipper ikke unna i kveld

Djurgårdens norske keeper Kenneth Høie. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Foto: Sara Johannessen (NTB scanpix)

Djurgården med nordmannen Kenneth Høie i mål, har fått godt betalt i Allsvenskan hittil. I kveld venter en meget vanskelig bortekamp mot undervurderte Åtvidaberg.

11.05.15 13:42

Sportspills meny mandag:
Oddstips 1: Fordel Swindon
Oddstips 2: Arsenal byr opp til målfest
V65 Leangen: Blekkan vet hvor målstreken er
V4 Boden: Lunsj med saftig innhold
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Mandagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Premier League, League One-playoffen, La Liga, Serie A, Allsvenskan, Superligaen og hockey-VM.

Åtvidaberg - Djurgården H 3,05
Allsvenskan fra idylliske Kopparvallen i Åtvidaberg. Lille Åtvidaberg klorer seg fast i Allsvenskan og er nå i sin fjerde sesong på rad etter opprykket i 2011. Det er imponerende all den tid det kun bor ca 9 000 mennesker i selve tettstedet Åtvidaberg. Nå er det ikke mer enn 35 km til Linköping, og der bor det betydelig flere mennesker. Endte på en sterk 8. plass i fjor, men har ikke fått en veldig god start på denne sesongen, blant annet fordi samtlige fire bortekamper er tapt (men har møtt tøfft motstand i alle bortekampene).

Hjemme på Kopparvallen åpnet laget med 2-3 tap for nyopprykkede Sundsvall, før det ble 3-1 seier mot Falkenberg i den neste hjemmekampen. I forrige hjemmekamp ble det 1-1 mot sterke AIK etter at spissen Owoeri sørget for en fortjent utligning sju minutter før full tid.

Kveldens motstander Djurgården har levert en sesongstart langt over forventning og står med 14 poeng etter 4-2-2 på de åtte første seriekampene, og står faktisk med fire strake seire. Men har hatt et takknemlig program og det forklarer litt, i tillegg til at spissen Mushekwi har levert bra. Kommer fra to solide hjemmeseire til denne kampen. Nest sist med 3-1 mot Falkenberg og sist søndag med 5-1 over Gefle. Med mannskapet ser det bra ut.

Åtvidaberg må unnvære den defensive midtbanespilleren Mauricio Albornoz ettersom han ble utvist borte mot Norrköping sist. For øvrig er det intet nytt med mannskapet til Roar Hansen og Åtvidaberg.

Hjemme på Kopparvallen står Åtvidaberg med 7-4-4, 7-4-4 og 8-4-3 i de tre foregående sesongene og hittil denne sesongen med 1-1-1. I de tre siste tilsvarende mot Djurgården er det blitt 2-1, 5-1 og 1-1 og det er hjemme på Kopparvallen laget må ta brorparten av poengene sine.

Norsk Tipping og bookmakerne har gjort bortelaget Djurgården til klar favoritt i kveld, og fire strake seire skal man selvsagt ikke kimse av. Men Åtvidaberg har uten tvil klart bedre vinnersjanser enn det oddssettingen indikerer og 3,05 på hjemmeseier er et soleklart langskudd for oss denne mandagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag