Gå til sidens hovedinnhold

Hønefoss som natt og dag

Hønefoss leverer "alltid" på hjemmebane og underpresterer på bortebane. Søndag er det hjemmekamp mot Kristiansund.

Sportspills øvrige søndagstips:
Dagens singel 1: Nordli er tom for bonuskamper
Dagens langskudd: Kan mr. Bradley utrette mirakler?
Tippekupongen: Vi jakter nye skrellobjekter

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at fotball-Europa er i ferd med å våkne til liv og det soleklare høydepunktet er naturligvis Charity Shield-kampen mellom Manchester City og Arsenal. Ellers preges naturligvis programmet av kamper fra Tippeligaen og 1. divisjon her hjemme.

Ønsker du å få daglige tips rett på din Facebook-strøm? Da kan Sportspills Facebook-side være noe å like for deg.

Dagens singel 2
Hønefoss - Kristiansund, H 2,35

HTML EMBED

Dagens singel 2

Hønefoss - Kristiansund H
HTML EMBED

Hønefoss har fått et brukbart oppsving under Rune Skarsfjord, men det er spesielt hjemme oppsvinget har kommet. Sist helg var det tilbake til "the same old story", når laget røk 2-3 borte mot Bryne etter baklengsmål i sluttminuttene.

Hjemme på Aka Arena er imidlertid de tre siste kampene vunnet, og dersom det blir tre poeng i kveld vil Hønefoss endelig komme seg over streken.

Kristiansund har igjen levert en solid sesong og ligger på 5. plass før kveldens kamp med sine 31 poeng. 22 av de poengene er kommet hjemme i Kristiansund (7-1-1), borte er tallene svake 2-3-4. Sterke 4-2-1 på sine sju siste seriekamper.

Således er kveldens kamp svært viktig for begge lag, men det er som kjent betydelig forskjell på hjemme- og bortebane i fotball. 2,35 på at Hønefoss legger på til sin fjerde strake hjemmeseier er godkjent hjemmeodds og blir et av våre singelspill søndag.

Kommentarer til denne saken