*Nettavisen* Sportspill.

Hovland på opprykksjakt

Even Hovland leverer varene for Nürnberg. Her under en presseseanse under landslagsoppholdet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Even Hovland og hans Nürnberg har fått opp farten i 2. bundesliga og jakter sin tredje strake seier i kveld.

25.09.15 10:56

Sportspills meny fredag:
Oddstips 2: Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar
Oddslangskudd: Start kan sjokkere i hovedstaden
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
V75 Klosterkogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V65 Biri: To bankere innleder superhelgen
V65 Solvalla (fredag ettermiddag): To bankere mot lukene
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En strålende helg står foran oss med et meget rikholdig langoddsprogram. Nettavisens oddstips har vært meget solide de siste ukene og da er det bare å håpe at den gode tipsflyten fortsetter også denne helgen. Fredag er det både Tippeliga, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Championship-fotball på programmet. I tillegg er det et par kamper fra den svenske eliteseieren i ishockey og en rekke kamper fra fransk Ligue 2 på programmet.

Nürnberg - Arminia Bielefeld H 1,85
Drøye 23 000 tilskuere var på plass for å se Even Hovland og hans lagkamerater i Nürnberg hjemme på Grundig-Stadion sist lørdag mot Sandhausen. Det endte i 2-0 seier til hjemmelaget , som fulgte opp med en knallsterk 3-0 seier borte mot Kaiserslautern i midtuken. Det var samtidig Nürnbergs første borteseier for sesongen (tre strake tap før det). Hjemme er tallene solide 3-1-0. Det gir en foreløpig 7. plass for laget og opp til serieleder Bochum er det fem poeng før helgens runde.

Motstander Arminia Bielefeld er historisk sett et typisk hjemmelag, men foreløpig har ikke laget tapt på bortebane denne sesongen (1-3-0). Har samtidig ikke vunnet hjemme (0-3-1), så er det på tide at ting "normaliserer" seg igjen i kveld.

Hjemmelaget kommer fra to overbevisende seire og skal ha en flott mulighet til å ta sesongens fjerde hjemmeseier på sitt femte forsøk i kveld. Even Hovland scoret for øvrig sitt første mål for sesongen borte mot Kaiserslautern i midtuken. 1,85 for hjemmeseier er helt grei odds og spilles.

Viborg - Aalborg over 2,5 mål 1,90
Spillemessig er det langt mellom de interessante objektene denne fredagen, men siden 1,85 for Nürnberg-seier ikke er særlig fristende odds for et singelspill, så velger vi å kombinere med et målspill fra den danske superligaen.

Hjemmelaget Viborg har riktignok kun scoret to mål på sine fire første hjemmekamper, men møter i kveld et bortelag som har sluppet inn åtte mål på sine fire første bortekamper.

To av hjemmelagets fire hjemmekamper har gått over 2,5 mål, mens Aalborgs tre siste bortekamper alle har gått over 2,5 mål. Sett i det lys bør det være klar verdi i oddsen på 1,90 for at denne går over 2,5 mål.

Dobbelen med seier til Nürnberg og over 2,5 mål i kampen mellom Viborg og Aalborg betales med 3,52.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag