*Nettavisen* Sportspill.

Hull er i dytten

KJØR DA: Hull og Shaun Maloney er i glitrende form for tiden. Foto: Pa Wire (Pa Photos)

Hull går fra seier til seier og kan distansere en av opprykksrivalene med seier i dag.

27.11.15 10:11

Det er en rekke spennende oppgjør fra forskjellige ligaer denne fredagen, i tillegg til full Thanksgiving-runde i NHL.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 1:
Real Betis tukter Levante
Langskudd 2:
Lyon går fra tap til tap

TV-kampene: Dette er helgens oversikt

V65 Jarlsberg: Høitomt har spillernes tillit
V65 Solvalla:
Jackpotlunsj på Solvalla
V5/V4 Øvrevoll:
Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning

Gårsdagens oddstips begynte strålende da Krasnodar slo Dortmund 1-0 til 3,80 i odds, men de tre siste endte dessverre uten tilbakebetaling.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Hull - Derby, H 2,30.

En seks kamper lang rekke med seier etter seier ble brutt borte mot Bristol City forrige helg, da de lenge lå under men utlignet til 1-1 kvarteret før slutt. Den imponerende rekken - som også inkluderer seier over PL-leder Leicester - har ført dem til toppen av Championship.

Defensivt er de bunnsolide og de snitter nesten 0,5 baklengs per kamp, med ni innslupne på 17 kamper. Hjemme er det enda bedre - 6-2-0 og hele 16-3 i målforskjell er de brutale hjemmetallene.

Bunnsolide Michael Dawson er både suspendert og skadet for hjemmelaget, men de har en solid erstatter i Curtis Davies. Robert Snodgrass har tilbragt lang tid på sidelinjen, men holdt 90 minutter for U21-laget tidligere og kan gjøre comeback i kveld, skriver Hull Daily Mail.

Midtbanespiller David Meyler er definitivt ute, det samme er vår egen Adama Diomande. Andy Robertson er suspendert. Abel Hernandez, Uruguay-spissen, er tilbake i troppen etter landslagspausen.

Bortesterke Derby
Gjestene kommer til KC Stadium med en solid bortestatistikk, som lyder 4-3-1 - tredje beste i ligaen. Derby har lenge snust på opprykk og er bare to poeng bak dagens motstander. Uavgjort vil trolig være bra nok for gjestene, som har formen intakt med 5-1-1 de siste syv kampene.

Motstanden de har møtt i det siste er imidlertid ikke all verden. De siste tolv kampene har de hele ni seire, dog, så jeg skal ikke ta noe fra gjestene i det hele tatt.

Will Hughes, Craig Forsyth og Max Lowe er skadet, mens Jake Buxton (0 kamper så langt) også er utilgjengelig. Bradley Johnson er suspendert med fem gule.

Selv om Derby har imponert kraftig i det siste, er Hull hakket bedre rent kvalitetsmessig. På hjemmebane har det ikke vært mulig å håndtere Steve Bruces menn og vi tror de tar seieren i et skikkelig nøkkeloppgjør, tross fraværene.

Oddsen på 2,30 til hjemmeseier er klart spillbart.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag