*Nettavisen* Sportspill.

Hull stormer videre

GODE TIDER: Steve Bruce har god grunn til å kose seg om dagen. Her med Wolverhamptons Scott Golbourne. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Ett av Championships dårligste hjemmelag tar i mot serieleder Hull i et skikkelig topp mot bunn oppgjør på Englands nest-øverste nivå.

21.11.15 11:57

Oddstips 1: Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Oddstips 2: MSN kommer til kort mot Real Madrid
Oddstips 3: Garantert målfest med Leicester
Oddslangskudd: Trøbbel i vente for Manchester United
Dagens tippekupong: Sterling får juble mot Liverpool

TV-kampene: Helgens TV-sendte fotball
Skaderapport PL: Disse mister helgens Premier League-runde

V75: 21 millioner ekstra i herlig V75-omgang
V4: Herlig bjerkevorspiel

Tennis: Federer får bank av kompisen

Dagens langoddsprogram tilbyr svært mange godbiter som det kan være verdt å få med seg, blant annet El Clasico i Spania.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 13.25
Bristol City - Hull City, B 2.20

Hjemmelaget Bristol City har hatt en svak start på sesongen, og befinner seg på 20. plass i den 24-lags store ligaen Championship. Steve Cotterill og hans gutter har spilt 16 kamper denne sesongen, og har en statistikk på 4-2-10 å vise til. Bristol City befinner seg altså to plasser over nedrykksstreken, men dersom de skulle tape mot serieleder Hull, havne under streken, men det er dersom andre resultat ikke skulle gå i deres favør.

"The Robins" har denne sesongen vist at de er omtrent like gode både hjemme og borte. Dagens hjemmelag har plukket med seg åtte poeng på Ashton Gate, og syv poeng når de har forlatt sin hjemmearena. At de har bare sanket åtte poeng på hjemmebane kategoriserer dem som ett av de aller dårligste hjemmelagene i Championship - noe som gir grunn til bekryming når ett av ligaens beste bortelag, og serieleder Hull kommer på besøk.

Bristol Citys toppscorer Jonathan Kodjia befant seg i Paris når forrige ukes terrorangrep inntraff, og Steve Cotterill har uttalt at han vil være helt sikker på at Kodjia er klar til å spille før han tar ham ut til dagens kamp. Ellers er det gledelig for Bristol City-manageren at midtbanespiller Scott Wagstaff er tilbake fra skade.

Hull på vei oppigjen

Steve Bruce hadde det ikke særlig gøy i fjorårets Premier League-sesong, men ser ut til å ha funnet flyten i Championship. Hull troner øverst på tabellen, men er bare foran tabelltoer Brighton på målforskjell. "The Tigers" står med en statistikk på 10-4-2, og kan vise til en solid bortestatistikk til 4-2-2. Det er faktisk bare Derby og Birmingham som gjør det bedre enn serielederne på bortebane.

Steve Bruce kan glede seg over at hans sønn, Alex Bruce og rutinerte Curtis Davies begge er ventet til å rekke oppgjøret mot Bristol City. Det er fortsatt usikkerhet rundt Abel Hernandez sin tilstand, men Steve Bruce uttalte at spissen som har vært på landslagsoppdrag vil bli testet og evaluert før kampen. Det samme gjelder midtbanespiller Mohamed Diame.

Bruce kan også glede seg over at dersom dagens hjemmelag skulle ta ledelsen, er det ingen grunn til å fortvile. Bristol City har nemlig tapt hele ti poeng etter å ha tatt ledelsen i kamper. Men det er fortsatt viktig for Hull å passe på Bristols toppscorer Jonathan Kodjia dersom Steve Cotterill bestemmer seg for å starte med spissen.

Det er en veldig tøff oppgave som venter Bristol City når serieleder Hull kommer på besøk. Oddsen på 2.20 for seier til serielederne er absolutt god nok, og vi tror Steve Bruce kan nyte resten av helgen på toppen av tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag