*Nettavisen* Sportspill.

Hull vil tilbake på første forsøk

Hulls David Meyler jubler etter scoring sammen med lagkameratene  Ahmed Elmohamady og Jake Livermor. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Hull rykket ned fra Premier League i vår, men leder Championship og er i knallform. Lørdag venter toppkamp mot Middlesbrough.

07.11.15 13:51

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn leverer varene igjen
Oddstips 3: Celta Vigo er ingen bløff
Oddssingle: Warnock får svar direkte
Tippetips: United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming: Sjekk helgens oversikt
V75 Jarlsberg lørdag: Vidunderlig V75-omgang i vente
V65 Bergen:
Wassberg fikser lørdagskvelden

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag og det spilles fotball stort sett over hele Europa. I England er det kun Manchester United og Chelsea som er i aksjon av de "store", men det er nok av gode spillobjekter i England, spesielt i Championship. Både i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike og Nederland er det også flust av interessante objekter.

Det ble en solid fredag for Nettavisens oddstips. Aalborg innfridde borte mot Sønderjyske (2-1) og kombinert med Björklöven som vant 5-1 over Tingsryd i Hockeyallsvenskan satt vårt dobbelforslag klokkerent til 3,78 i odds. Og i La Liga innfridde Las Palmas vårt singelspill (2,40 i odds) hjemme mot Real Sociedad.

Hull - Middlesbrough H 2,35
Toppoppgjør i Championship mellom serieleder Hull og Middlesbrough på 4. plass. fem seire på de seks siste for Hull nå, som ser bedre og bedre ut. Solide 5-2-0 hjemme og like solide 13-3 i målforskjell. Sterk 2-0 seier borte mot Brentford tirsdag, ett Brentford som stod med fire strake seire før den kampen. Alex Bruce måtte forlate kampen mot Brentford med skade tirsdag og rekker ikke kampen.

Tre strake seire for Middlesbrough nå og kun ett poeng opp til serieleder Hull, men seirene er kommet hjemme mot bunnlagene Rotherham og Charlton og borte mot forsm19 av totalt 30 poeng er tatt hjemme, borte er tallene mer moderate 3-2-2. Spissene Stuani og Dave Nugent er begge skadet for Boro.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende og vi tror serielederen tar en ny trepoenger her. Vi har anbefalt spill på Hull flere ganger allerede denne sesongen, og gjør det igjen lørdag. 2,35 er strålende odds på at Hull vinner denne kampen og beholder ledelsen i Championship også etter lørdagens kamp.

West Ham - Everton over 2,5 mål - 1,65
Flott sesongstart for West Ham, men sist helg måtte lage tåle sesongens første bortetap (0-2 for Watford). Ligger på 6. plass med 20 poeng etter totalt 6-2-3 totalt og variable 2-1-2 hjemme.
Litt variabelt også av Everton som etter tøffe hjemmekamper mot Liverpool (1-1), Manchester United (0-3) og bortekamp mot Arsenal (1-2), slo laget tilbake med meget overbevisende 6-2 hjemme over Sunderland sist helg. Det sendte laget opp på 9. plass med 16 poeng.

Det er to scoringsvillige lag dette og på seks hjemmekamper har West Ham et snitt per hjemmekamp på 3,8 mål, mens Everton borte har et snitt på 3,83 per kamp. De tre siste tilsvarende kampene i London har alle endt over 2,5 mål. 1,65 i odds på at det skjer også lørdag er klart godkjent betaling.

Dobbelen med seier til Hull og over 2,5 mål i kampen mellom West Ham og Everton gir en samlet odds på 3,88.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag