*Nettavisen* Sportspill.

Hull viser vei i helsprek dobbel fra Championship

Den tidligere Tottenham-spillerne Tom Huddlestone er en av profilene på årets Hull-lag. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Hull og Cardiff er begge hjemmelag til herlig odds i tirsdagens runde i Championship. Nettavisen knaller til med en dobbel til nesten seks i odds.

20.10.15 11:47

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Denne duoen er ustoppelig
Oddstips 2: Lyon er ikke seg selv
Langskudd 1:
Arsenal har ikke noe valg
Langskudd 2:
Roma må hevne megaflausen
TV-fotball/streaming:
Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

V65 Forus: Bjaanes ser seg ikke tilbake
V4 Åby:
Untersteiner herjer i lunsjen
V5A Klosterskogen:
Nye godsaker er på gang til lunsj

En herlig midtuke venter på Langoddsen. Tirsdag og onsdag er det gruppespillet i Champions League som gjelder. Denne uken er det tredje runden som skal spilles. Torsdag venter den tredje runden i gruppespillet i Europa League, og det betyr et meget innholdsrikt midtukeprogram. Tirsdag er det i tillegg tilnærmet full runde i både League One og League Two i England, dessuten er det en rekke ishockeykamper som spilles, spesielt i Sverige. I denne artikkelen lanserer vi en meget sprek dobbel fra Championship.

Hull - Ipswich H 1,90
Steve Bruce og Hull med en klart godkjent sesongstart i Championship etter nedrykket fra Premier League i vår. 5-4-2 totalt og hjemme viser tallene solide 3-2-0 hittil. Det er bortebane som er i bøygen for Hull (2-2-2 hittil), og laget hadde ikke bedre enn 3-6-10 på bortebane i Premier League forrige sesong. Hjemme på Kingstons Communications Stadium er det som sagt andre saker, og før kveldens kamp kan manager Steve Bruce kunne velge fra en uforandet tropp for tredje kamp på rad.

Ipswich innledet sesongen bra med ti poeng på de fire første seriekampene, men har ikke bedre enn 1-3-3 på de sju siste nå. 2-1-2 på bortebane, seirene er kommet mot svakt plasserte Preston og Leeds. Tommy Oar skadet seg i lørdagens hjemmekamp mot Huddersfield og er med i kveld. Det er heller ikke Teddy Bishop, Ryan Fraser, Luke Hyam og Luke Varney.

1,90 på hjemmeseier er klart godkjent odds og spilles.

Cardiff - Middlesbrough H 3,10
4-5-2 på de elleve første seriekampene for Cardiff og det gir totalt 17 poeng og 11. plass. Kommer nå fra to strake poengdelinger på bortebane, og har bortsett fra 0-2 tapet for sterke Hull, solide 3-1-0 hjemme i Wales. Tidligere Manchester United-back Fabio er tilbake etter karantene til kveldens kamp, mens spissen Kenwyne Jones er usikker. Bruno Manga og Ben Turner er begge fortsatt skadet.

Bra sesongstart av Middlesbrough som ligger på 3. plass før denne midtukerunden etter 6-3-2 totalt og 21 poeng. Men har skuffet i de to siste. Først 0-2 borte for Reading og i helgen skuffende 0-0 hjemme mot Fulham. Det er også verd å merke seg at Middlesbrough har hatt et overkommelig program i sesonginnledningen. Borte viser tallene 2-2-1. Boro-manager Aitor Karanka må fortsatt klare seg uten langtidsskadde Damia Abella, Alex Baptiste og Rhys Williams. Spissen Christian Stuani (tre seriemål hittil) skadet seg under landslagsoppdrag med Venezuela og mistet lørdagens hjemmekamp mot Fulham og er også meget usikker til kveldens kamp. Forsvarsspilleren Fernando Amorebieta er også usikker.

Norsk Tipping og bookmakerne har satt Middlesbrough til klar favoritt i denne kampen og det er ikke lett å forstå. Dette er mye jevnere enn som så og Cardiff har levert bra hittil.

3,10 på hjemmeseier er svært godt betalt og denne må vi teste tirsdag. Kampen ville selvsagt levd utmerket som et godt singelspill, men vi lader børsen og spiller Cardiff i en dobbel med Hull.

Det gir oss en dobbelodds til meget spreke 5,89 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.