*Nettavisen* Sportspill.

Hysterisk form gir V65-seier?

Foto: hesteguiden.com

Ja, formen på vår på vår banker for dagen har neppe vært bedre enn den er akkurat nå, og vi tror sterkt på tet fra start til mål!

16.01.10 22:03

Klikk her for å se våre V65-forslag.

I hele vinter har vi støtt på svært vriene rebuser å løse, men i kveld synes vi det ser litt mer overkommelig ut. De fleste av løpene ser relativt oversiktlige ut, og vi er sterk i troen på at vår banker for dagen bruker korteste veien til mål.

Nettavisen spilte inn flotte 6704 kroner på sine spill på Drammenpå mandag, og på Momarkeni går kunne vi inkassere nye 14 398 kroner på våre spilleforslag!

Tet og slutt?
Ja, vi kan nærmest garantere at 4 Kisgruvens Vimsa sitter i føringen mer eller mindre direkte i den fjerde avdelingen med ikke alt for startkjappe konkurrenter på innsiden (Jeppe Juel bør være fornøyd med rygg leder bak ikke alt for tøffe 1 Konvoj...), og med den formen Deliberate Speed-datteren viser om dagen kan vi aldri tenke oss at offensive og taktisk velkjørendeTom Erik Solberg ikke vil sitte foran ved denne anledningen. Sjødal-traveren har hevet seg mange hakk i vinter, og vi mener det er ned en klasse for 6-årshoppa denne gangen.

Etter å ha sittet fast mot Mysterious & Co i den nest siste starten leverte vår soleklare banker for dagen en strålende avslutning fra køplass til sølv mot klart tøffere konkurrenter enn dagens i den siste starten, og når de antatt tøffeste i mot står langt mer sjanseartet til var vi aldri inne på tanken om å gardere i kveld.

Senker storfavoritten?
Dagens største favoritt støter vi på i den femte avdelingen i form av 1 Lightning Kronos, men vi er litt inne på at vårt drag i løpet kan snyte Varenne-datteren for konfekten. Etter å ha sittet fast i debuten for Trond Anderssen har 5-årshoppa nå vunnet to løp nå på slutten, men vi har ikke blitt veldig imponert. I den nest siste starten fikk kusk Thor Borg dirigere i gåsegang midtveis, og det var intet spart i målgangen. I den siste starten var det snakk om skrotlag, og etter det vi har registrert er ikke Italieneren noen katapult fra start (litt over middels).

Godt over middels fra start er nemlig 5 Suspicious Speed, og vi tror Ove B. Reime bomber til tet med den formtoppede More Chips-datteren. Hansen-traveren har gått strålende løp i klart tøffere lag enn storfavoritten nå på slutten, og det er slett ikke utenkelig at det blir reprise av den tredje siste starten, når denne ekvipasjen ledet rundt om i Drammen. 5-årshoppa er kun krysset av på hver fjerde kupong, og vi spiller til flotte oddser i DD-spillet!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V65-1: Etter at favorittene hadde rotet seg vekk på galopper rundet 6 Ildfaksen en gjeng med fryktelig trøtte hester til slutt til seier på billige 32.0 full vei i V75`en sist, og vi mener den prestasjonen blir litt overvurdert. Langt tøffere i mot i kveld, og selv om dagens distanse trolig passer Järvsöfaks-sønnen bra, mener vi det er snakk om en favoritt i fare.

Stålform holder 10 Lars Even, og den superspeedige Pål Even-sønnen blir vår utgang på det store systemet. En enkel triumf på flotte 28.0 ble bokført i den siste starten, og Johansen-traveren blir etter det vi har registrert bare bedre for hvert løp han nå går etter lang pause. Fra formstallen til Øystein Kruse gjør 5 Grans Pernille en meget spennende debut, og man bør se litt opp for 5-prosenteren i spillet!

V65-2: Den av 5 Torpa Emil og 7 Lundfax som når føringen i løpet bør ha et bra bud på den gjeveste sjekken her, og vi står på disse to på våre to minste spilleforslag. Førstnevnte bokførte en ”smultring” i den siste starten, men det var helt feil forutsetninger for den kjappe Moe Odin-sønnen ved den anledningen. Vi tror Midtfjeld-traveren holder uforandret fin form, og nå er det tilbake på yndlingsdistansen.

Sistnevnte er av den variable sorten, men på sitt beste står ikke Brenden-traveren tilbake for noen på kapasitet her. I et heldig øyeblikk kan 8-åringen overfly favoritten ned startsiden, og da er i så fall ikke selskapet verre enn at 28-prosenteren i spillet kan lede rundt om.

V65-3: Vi mener bestemt at spillerne har gjort 6 Ysvink til litt for stor favoritt her, og vi setter 11 Beat The Wiz først. Førstnevnte har hevet seg mange hakk i ny regi, og Jag De Bellouet-sønnen fullførte da også strålende til en bunnsolid seier på 19.1 full vei etter et tøft opplegg underveis sist. I kveld står dog 5-åringen veldig sjanseartet til i sitt innerspor på 20 meter tillegg, og Kruse-traveren havner nærmest garantert sist fra dette sporet.

Da er vi slett ikke sikre på at storfavoritten henter inn sistnevnte, som nå står 20 meter bedre til kontra sist de møttes. Jeppe Juel kommer til start med en hest som er vanskelig å sette inn i løpet i form av 2 Ocean Divine, men Adams Hall-datteren har jo prestert 17-tider over dagens ved flere anledninger tidligere.

V65-6: Når det signaliseres at 1 Baltic Dream (livsfarlig med perfekte luker til slutt) skal kjøres i rygg i kveld sitter etter alt å dømme 2 H.P. Speranza i føringen på et relativt tidlig tidspunkt. Sistnevnte gikk strålende løp flere ganger på rad i fra til dels vanskelige utgangsposisjoner før litt pause, og på sitt beste kan Tovengen-traveren lede et slikt løp rundt om, som en foreløpig 26-prosenter i spillet. En naturlig gardering er selvsagt en formtoppet 5 Martin Sensei (kan dog havne litt på vingelen fra dette sporet) snakk om, sammen med spurtsterke 10 Key To Come (svak sist, men desto bedre nest sist).

På vei mot full form?
Ja, etter at vi satte alle våre spilleforslagklokkerent på mandag med 6704 kroner inspilt var det dags igjen på Momarken i går. Våre to største spilleforslagpå hhv 384 og 1365 kroner gikk inn til en utbetaling på meget pene 7199 kroner hver seg. Totalt innspilt ble da herlige 14 398 kroner, og vi får håpe at den positive trenden fortsetter på Bjerke i kveld!

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på 96, 384, 768 og 2196 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se V65-løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.