*Nettavisen* Sportspill.

I år er det Benficas tur

Benfica har imponert voldsomt denne sesongen, og vi tror portugiserne er i stand til å tukte Juventus på hjemmebane. Foto: Paulo Duarte (Ap)

Benfica tapte finalen i Europa League forrige sesong. I år er det en av favorittene til å heve pokalen.

24.04.14 11:19

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Tipping:
Gjør deg klar for cupfest
Odds
: Lyn nest best i by'n
V4 Boden:
Finsk banker
V65 Øvrevoll:
Herlig spillemeny
V5 Drammen:
Lunsj for folket

Real Madrid skuffet oss ikke i går, og selv om spanjolene tidvis var hardt presset av Bayern München, sørget Karim Benzema for at singeltipset vårt gikk inn.

I dag er det Europa League-semifinalene og norsk cup som står for hovedinnholdet på oddsmenyen. Vi starter med et singeltips i denne artikkelen og følger opp med en dobbel og tippetips utover dagen.

Dagens spill
Benfica – Juventus H 2,55

Hvis man ser bort fra fiaskoene i Champions League, er dette to lag som har hatt strålende sesonger. Benfica har tatt over Portos rolle som Portugals beste lag og sikret seriegullet med 2-0-seieren over Olhanese i helgen. Er også klar for cupfinalen etter å slått Porto 3-1 for en uke siden.

Juventus kan fortsatt miste seriegullet til Roma, men det er bare i teorien. For når det gjenstår fire runder i Serie A, leder Den gamle dame med åtte poeng. 90 poeng på 34 seriekamper er rett og slett imponerende i en så god liga som Serie A.

Begge lagene har fosset gjennom sluttspillet i Europa League, og vinneren av denne semifinalen blir trolig favoritt i finalen (mot enten Valencia eller Sevilla).

For hjemmelaget er den viktige midtbanespilleren Eduardo Salvio ute resten av sesongen grunnet et armbrudd han pådro seg i helgen. Forsvareren Silvio er også uaktuell.

Juventus må trolig klare seg uten Simone Pepe og meget viktige Arturo Vidal. Carlos Tevez betegnes som usikker.

Benfica har vært strålende hjemme på Estadio da Luz denne sesongen (12-2-0 i serien) og spiller meg en enorm selvtillit foran hjemmefansen. Det er en av grunnene til at vi anbefaler H til fine 2,55 i odds. Juventus har vunnet samtlige hjemmekamper i serien denne sesongen, mens det er blitt 12-3-2 borte. Utvilsomt sterke bortetall, men samtidig viser statistikken at italienerne at de ikke er uovervinnelige på bortebane.

Juventus har heller ikke glitret veldig i det siste, og det er blitt mange ettmålsseiere etter vinterpausen. Benfica på sin side viser ingen svakhetstegn verken defensivt eller offensivt og står med 11 strake triumfer i serien og 24-4 i målforskjell.

Benfica, som tapte finalen mot Chelsea i fjor, vet at det blir tøft i returmøtet i Italia, og grunnlaget for avansement til finalen må legges i kveld.

Benfica – Juventus 2,55 - 3,05 - 2,55
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.