Jordan Rhodes er en notorisk målskårer.
Jordan Rhodes er en notorisk målskårer. Foto: Robin Parker (Pa Photos)

I år mener Blackburn alvor

Etter flere år med problemer, virker Blackburn endelig å ha fått vind i seilene.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 2: Strømsgodset jakter ny opptur
Langskudd: - Dortmund i mer trøbbel
Tippekupongen: Mye revansjelyst på Old Trafford
V75 Klosterskogen:
13 millioner kan bli dine

Det er full rulle på lørdagens langoddsprogram. Derbyene preger virkelig denne helgen, og i dag har vi alt fra Liverpool - Everton og Arsenal - Tottenham til Schalke - Dortmund. Og ikke for å glemme alle de andre godbitene fra Europa over.

Dagens single
Blackburn - Watford, H 2,10

Dagens single

Blackburn - Watford H


Endelig virker Blackburn å ha ordnet opp i flere sesonger med trøbbel, og kan endelig se fremover mot fremtiden og oppover på tabellen. De har tapt tre kamper, og vunnet fire, men har møtt oppsiktsvekkende gode lag i sesongåpningen.

Dagens motstander har åpnet sesongen godt, men Blackburn har vist mye kvalitet så langt. Vanligvis skal det mye til før vi anbefaler et så ustabilt lag som Blackburn, de vinner og taper annenhver kamp for tiden, men likevel er det noe annet over årets Blackburn. I tillegg spiller de hjemme på tradisjonsrike Ewood Park, noe som alltid gjør dem farlige.

På topp fortsetter Gestede og Rhodes å bøtte inn mål, men det er de nødt til - bakover har Blackburn vært mer ustabile. Det blir garantert en målfest i dag!

Absolutt ingen skadeproblemer forstyrrer hjemmelaget i dag.

Ikke glem å like Sportspills Facebookside for daglige oppdateringer på hva som rører seg på oddsfronten.

Skadet toppskårer
Watford har vunnet mye i sesongåpningen, men forskjellen fra deres motstander i dag, er at de har fått veldig lett motstand på veien. Med en gang motstanderne har en viss kvalitet har de slitt, og Norwich har sammen med Charlton beseiret Watford.

Likevel skal vi ikke legge skjul på at Watford rent poengmessig har fått en bedre start enn dagens vertskap.

Den siste tiden har gjestene imidlertid hatt litt problemer, og i det blir ikke enklere av at Gabriel Tamas og toppskårer Troy Deeney er skadet.

Selv om vi tror Watford kan få en mer positiv sesong enn i fjor, har Blackburn bevist mer mot bedre lag. På Ewood Park er de alltid å regne med, og til 2,10 i odds kan hjemmeseier gi veldig godt betalt!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus