*Nettavisen* Sportspill.

I dag får Atletico Madrid bank

Foto: Reuters/Scanpix

"Uslåelige" Atletico skal få det tøft mot ekstremt hjemmesterke Athletic.

29.01.14 16:05

Sportspills øvrige meny onsdag:
Oddstips:I dag får Atletico Madrid bank
V65 Bjerke: Best på kapasitet
Dobbel jackpot i Viking Lotto: Vinn 139 mill. i kveld

Ikke like mange kamper på programmet som i går på onsdagens oddsmeny, men en rekke fotballkamper får man likevel sette tennene i - blant annet karamellen Tottenham - Manchester City.

Dagens langskudd
Athletic Bilbao - Atletico Madrid H 2,90

Returkamp i kvartfinalen i Copa del Rey. Atletico vant det første oppgjøret 0-1.
Lagene viste stor respekt for hverandre i det forrige møtet, og begge spilte med lav risiko.

Atletico viste mest offensive ambisjoner, men de måtte nøye seg med ett mål (Godin nådde høyest på et innlegg fra Koke).

Diego Simeone har tatt med seg en sterk tropp nordover, men Arda Turan (banens beste mot Rayo i helgen) savnes.

Athletic starter altså med 0–1, men har på ingen måte tapt kampen om avansement. Man møter riktignok et sterkt Atletico, men Athletic er meget gode hjemme (9-2-0 i serien). Har fortsatt ikke tapt på nye San Mames og kommer til å gjøre en helhjertet innsats i kveld. Trener Ernesto Valverde har tilgang på den samme troppen som moste Osasuna borte i helgen.

2,90 på H står bra i markedet og er et par tideler i overkant.

Athletic Bilbao - Atletico Madrid 2,90 - 3,05 - 2,15

Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Dagens spill
Gent - Zulte Waregem H 2,25

Semifinale i den belgiske cupen.
Norsk Tipping har konkurransedyktig odds også på dette oppgjøret. Gent er en skuffelse i ligaen, men innsatsen de siste rundene vitner om at laget er på riktig vei. Troppen er blitt forsterket under overgangsvinduet, og man har kvittet seg med enkelte spillere som ikke har levd opp til forventningene (les Rodgers Kola).

Spilte bra mot Kortrijk, men gikk på et ufortjent tap, Trener Mircea Rednic gjorde en del endringer både spillermessig og taktisk i bortekampen mot Genk sist og hentet hjem tre etterlengtede poeng. Nyinnkjøpte Habib Habibou gir en ny dimensjon i angrepsspillet, og han er tydelig motivert før kveldens kamp, hvis vi skal tro på hans uttalelser i belgisk presse.

Zulte varierer mye i prestasjonene. Har et høyt toppnivå, men svikter også totalt i blant. Tapte 0-1 for svake Leuven i ligaen i helgen. Troppen til kveldens kamp er ikke offentliggjort, men det er ventet to-tre endringer.

Gent vil redde mye av sesongen med en cupfinale, og laget kommer til å gå hardt ut for å skaffe seg et godt utgangspunkt før returmøtet.

Gent - Zulte Waregem 2,25 - 3,15 - 2,50

Klikk her for å levere dette spillet på nett
Klikk her for å levere dette spillet på mobil

Dagens avslag
Hearts - St. Mirren B 2,20
Hearts har vært i motvind stort sett hele sesongen - både på og utenfor banen. Jeg sitter imidlertid med en følelse av at laget er på riktig vei. Tapte riktignok mot Motherwell, men avsluttet bra den siste halvtimen og fortjente en utlikning. Har bygget videre på den gode innsatsen og plukket poeng båd mot St. Johnstone og Ross County. Dyktige Ryan Stevenson er ute på nytt.

St. Mirren har ingen problemer av betydning i troppen, men har ikke vist noe ekstra i det siste. 2,20 på B er helt klart for dårlig betalt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.