(AP/Scanpix)

I dag lopper vi Norsk Tipping

Vi kombinerer dagens funn med en trygg hjemmeseier i NHL til 3,76 i totalodds.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Gårsdagens to betrodde hockeylag innfridde alle våre forventninger, og gevinsten får bein å gå på allerede i kveld.

Morten Olsens gutter møter Australia i England som generalprøve før EM-kvaliken mot Spania. Oddsen fra Norsk Tipping ligger, enn så lenge, langt over markedet for øvrig. Danskene ser ut til å stille med sitt sterkeste tilgjengelige lag, og oddsen endres trolig i løpet av kvelden dersom verdien senkes ytterligere hos de mange nettbaserte aktørene.

Flere tips og alle dagens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Meget godt betalt for dansk seier
Vennskapskamp som spilles i England. Australia med 1-1 i sine to kamper i høst mot Paraguay og Ghana, etter å ha gjort seg bemerket i sommerens VM.

Danmark stiller sterkt til denne kampen, som er den siste før den avgjørende gruppespillskampen mot Spania. To tap og én uavgjort var alt danskene fikk ut av de tre kampene under treningsleiren i mellom-Amerika i januar, men testet der ut en rekke spillere.

To habile lag der Danmark har størst grunn til å opptre som om det gjaldt noe mer enn heder og ære. Oddsen fra Norsk Tipping på 2,35 på Danskene er langt bedre enn markedet forøvrig, som ligger rundt 2,10 på B.

Får tillit på hjemmebane
Calgary er i god form, og ligger på tredjeplass i Western Conference. 6-2-2 på de 10 siste kampene, og de er det beste hjemmelaget i hele NHL med kruttsterke 22-0-5. Møter her Chicago som er et av bunnlagene. De har kun vunnet 2 av de 10 siste kampene, og borte blir det sjelden full pott. Dette fikser Calgary på egen is, og oddsen er grei.