Foto: Wikipedia Commons

I dag vinner Serie As dårligste lag

Catania har gode vinnersjanser mot et svekket og bortesvakt Bologna.

Kommersielt

Sportspills øvrige meny mandag:
V4 Boden:Nettavisen byr på Lykkeboden
V64 Färjestad:
Norgeskjenning som duger

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Thomas Gulbrandsen, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansattSteven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddstippere.

Her kan du lese mer om Steven.

Mandagens langoddsprogram er langt mer omfattende enn vanlig, og vi kan blant annet spille på kamper fra Serie A, La Liga og NHL.

OBS! Spillstopp for dagens objekt er allerede kl. 14.55.

Dagens langskudd
Rögle - Almtuna B 3,85
Rögle, som mange tippet som et mulig topplag før sesongen, har underprestert kraftig. Befinner seg for tiden rett under playoff-streken. Er imidlertid forbedret etter at Magnus Bogren tok over roret, og laget har to strake seiere i ryggen.

Det skal tas med at oppgavene var av det enkle slaget, og rent spillemessig overbeviste ikke Rögle. Troja ble beseiret med knappest mulig margin (3-2), og man trengte overtid for å slå Oskarsham (5-4). Har ikke vist bra nok spill til at 1,50 på H er spillbart. Christopher Liljewall og Viktor Lindgren er uaktuelle.

Almtuna har tatt små steg i riktig retning i en lengre periode, og akkurat nå er det en av seriens vanskeligste motstandere. Har funnet de riktige formasjonene og jobber alltid knallhardt. Har nå tatt poeng i fire strake matcher, og sterkt forsvarsspill har vært resepten.

Lagene har møtt hverandre to ganger denne sesongen, og det er blitt én seier til hver.

Det skiller ikke så mye mellom disse to som oddsen skulle tilsi, og verdien ligger i B.

Rögle - Almtuna 1,50 - 4,00 - 3,85
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens spill
Catania - Bologna H 2,05
Catania ligger trist til på tabellen og har et ganske begrenset mannskap. Tåler ikke mange skader og fravær. Stammen i troppen holder imidlertid ok klasse, men problemet har vært at man har vært uten nøkkelspillere i nesten hver runde.

Ble som ventet for lette borte mot Roma sist, men stod for en sterk prestasjon forrige hjemmekamp (0-0 mot Verona). Førte spillet og skapte en rekke gode målsjanser. En storspillende Verona-keeper Rafael stod imidlertid i veien.

Stiller uten Bellusci og Almiron i dag, men resten av troppen er komplett. Alle offensive spillere er tilgjengelige.

Trolig startoppstilling: Frison; Peruzzi, Rolin, Spolli, Biraghi; Izco, Lodi, Plasil; Barrientos, Bergessio, Castro.

Bologna-fansen har heller ikke mye å rope hurra for, og i dag er lagets viktigste spiller, Alessandro Diamanti, uaktuell. Det er en klar svekkelse av den offensive styrken. Må også klare seg uten den faste forsvarsspilleren Gregory Garics (karante). Førstekeeper Gianluca Curci testes før kampstart.

Catania kan endelig stille et tilnærmet toppet lag. Kommer man opp på samme nivå som mot Verona, er seierssjansene mot et svekket og bortesvakt Bologna (1-2-5) gode.

Catania - Bologna 2,05 - 3,00 - 3,40
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus