Mathis Olimb og Frölunda står overfor en meget vrien bortematch i kveld.
Mathis Olimb og Frölunda står overfor en meget vrien bortematch i kveld. Foto: Robert Nyholm / Tt (NTB scanpix)

I kveld avgjøres semifinalen

Vi tror Växjö utnytter den andre matchpucken og sender Frölunda ut av SHL-sluttspillet.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
  Tøff oppgave for Bayern
Dagens langskudd:  Ny smell for Liverpool?
Oddstips 1: Cupen kan redde Napoli-sesongen
Få oversikt: Fantastisk TV-uke for fotballfans
V76 Bjerke: Mattis må vise vei
V4/V5 Täby: Galopp til himmels

Onsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra FA-cupen, La Liga, tysk, fransk og italiensk cup, Allsvenskan og sluttspillet i Get-ligaen og SHL.

Dagens oddstips 2

Växjö - Frölunda H

Det begynner virkelig å dra seg til i sluttspillet i SHL, og i kveld kan det bli avgjort hvilket lag som skal møte Skellefteå i finalen. Växjö hadde mulighet til å avgjøre semifinalen i mandagens bortematch, men tapte 0-1 i Göteborg.

I kveld har laget som før sesongen var tippet som den største utfordreren til Skellefteå, en ny matchpuck. Skulle det derimot bli seier til Frölunda, skal lagene ut i en avgjørende, sjuende match til helgen.

Växjö har et rutinert og meget sterkt mannskap, og i kveld kan viktige Teemu Laakso være tilbake etter skade. Laget må imidlertid klare seg uten suspenderte Noah Welch grunnet den stygge taklingen på Max Görtz forrige match.

Frölundas nye slagord før årets sesong er «Vi gir oss aldri». Det passer utmerket på et lag som klarte å snu 1-3 i kamper i kvartfinalen mot Luleå til 4-3-seier sammenlagt. Skulle klubben klare å snu 1-3 i kamper også i semifinalen, vil det være en historisk bragd i et svensk sluttspill.

Til kveldens kamp er nevnte Görtz ute med skade, og det ser også ut til at amerikaneren Ryan Lasch mister matchen.

Växjö-spillerne går inn i kveldens match med masse selvtillit. Laget har nemlig vunnet begge hjemmematchene i semifinalen så langt, senest med komfortable 4-0 lørdag. Växjö vant også den siste hjemmekampen mot Frölunda i grunnspillet med 3-0.

Vi tror hjemmefordelen blir avgjørende i kveld og spiller H til 2,00 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus