*Nettavisen* Sportspill.

I kveld får Fiorentina kjørt seg

Den ukrainske landslagsspissen Andriy Yarmolenko har vært en av Dynamo Kievs viktigste brikker så langt i Europa League. Foto: Afp/scanpix

Dynamo Kiev er et knallsterkt hjemmelag som kommer til å ofre alt for å skaffe seg et godt utgangspunkt i kvartfinalen i Europa League.

16.04.15 12:41

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel:
Sevilla stormer videre
Oddstips 2: Gir Oilers kamp til døra
V5 Øvrevoll: Galoppen endelig tilbake
V65 Klosterskogen: Jackpot med Hamre
V5 Bjerke: Bankerfri lunsj

Etter en helsvart tirsdag for oddstipsene, ble det full fest i butikken i går. Begge spillforslagene (Porto-seier over Bayern München til 4,25 i odds og Watford-seier borte mot Forest til 2,10 i odds) satt som et skudd.

Torsdagens oddsprogram består blant annet av kamper fra Europa League, dansk cup og sluttspillfinalene i Get-ligaen og SHL.


Dynamo har vært Ukrainas beste lag denne sesongen og topper ligaen fem poeng foran Shakhtar. Har 15-4-0 på 19 kamper og 7-3-0 og 21-3 i målforskjell på hjemmebane.

Tapte 1-2 borte mot Everton i åttedelsfinalen, men knuste til med 5-2 i returkampene. Runden før så det stygt ut da laget fikk to mann utvist i bortekampen mot Guingamp, men ukrainerne tapte bare 1-2 og slo tilbake med 3-1-seier på hjemmebane. Det er blitt seier i samtlige hjemmekamper i EL denne sesongen, og seiersmarginen har vært minst to mål i hver kamp.

Klubben har et ess på topp i landslagsspilleren Andriy Yarmolenko. 25-åringen har scoret fire mål og vært nest sist på seks sist så langt i turneringen.

Forsvareren Miguel Veloso (tre mål) er usikker til dette oppgjøret, ellers ser det bra ut for Kiev.

Fiorentina var i meget god form inntil helt nylig, men har tapt to meget viktige kamper på rad. Første røk cupfinaledrømmen i Coppa Italia med hjemmetap for Juventus, deretter ble sjansene til å nå CL neste sesong kraftig svekket med 0-3-tap for formsvake Napoli i Serie A.

Forrige runde i Europa League ble Roma slått ut med 1-1 hjemme og imponerende 3-0 borte, mens Tottenham måtte gi tapt runden før.

Forsvarsspilleren José Maraa Basanta soner karantene for bortelaget. Det har vært litt usikkerhet rundt angriperne David Pizarro og Khouma El Babacar , men begge er med i troppen.

Kiev er mareritt å spille mot på bortebane, og dette er en meget tøff match for Fiorentina. Vi tror ukrainerne tar først stikk, men at italienerne fikser avansement til semifinalen i returkampen.

H spilles til 2,25 i odds.

Kampstart: 21.05.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.