TØFF BORTEKAMP: Kristiansund blir ingen lett motstander for Vålerenga.
TØFF BORTEKAMP: Kristiansund blir ingen lett motstander for Vålerenga. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Ingen drømmereprise for Vålerenga

Kristiansund har ikke tapt hjemme siden åpningskampen mot Molde.

Kommersielt

Dagens langoddsprogram er rikholdig til en mandag å være. Eliteserie-våren avsluttes med en interessant kamp i Kristiansund - Vålerenga, to kamper spilles i Allsvenskan og to nye oppgjør leveres fra kvinnenes fotball-EM.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 2: Elfsborg er i kalasform
Oddstips 3: Nordsjælland har mistet nøkkelspillerne

V5 Bjerke: Bjerkelunsj med potensial
V4 Lindesberg: Spennende Lunsj fra Lindesberg

En elendig uke fikk en mindre elendig slutt med Örebros seier til pene 2,80 ganger pengene, men bom på de to andre tips sørget likevel for tap. Uke 28 ble dermed vår soleklart svakeste så langt i år, med 22 % tilbakebetaling.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 18.55.
Kristiansund - Vålerenga, U 3,25.

Hjemmelaget har virkelig tatt nivået i Eliteserien, især på hjemmebane. De tapte åpningskampen hjemme for Molde, men har sterke 3-4-0 siden da og holdt RBK til uavgjort forrige hjemmekamp. Lag som Strømsgodset og Brann har blitt slått.

En viss revansjelyst finnes nok også i hjemmelaget, som tapte 1-0 motsatte oppgjør under bitre omstendigheter på 16. mai.

Toppscorer Jean Alassane Mendy er ikke med etter hodesmellen sist og blir naturligvis savnet. Ellers ser det bra ut for Christian Michelsen.

To uker hvile
Vålerenga var blant lagene som ikke var i aksjon forrige helg og har dermed hatt to uker med oppladning kun til denne kampen. Slik sett bør de være perfekt forberedt og det hjelper også at kun Henrik Kjelsrud Johansen er utilgjengelig.

Naturgresslaget Vålerenga har 2-1-4 på reisefot denne sesongen, begge seirer har kommet på det kunstige underlaget. Alle fire tapene har kommet på kunstgress.

Dette blir nok en like tett og jevn kamp som på Ullevaal og Kristiansund har vært svært vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen. U til 3,25 virker som en fornuftig løsning på denne kampen.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør